ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊδάρι: Σύλληψη νεαρού για απόπειρα αρπαγής ανήλικης

Χαϊδάρι: Σύλληψη νεαρού για απόπειρα αρπαγής ανήλικης
Φωτ.: Unsplash

Ο 22χρονος περίμενε την 16χρονη έξω από το σπίτι της μετά από διασκέδαση 

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ 16χρονης και 22χρονου οδήγησε στη σύλληψη του δευτέρου με την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.

Αναφέρεται ότι ανωτέρω τόπο και χρόνο ο κατηγορούμενος ευρισκόμενος εντός του μαύρου χρώματος, αντιλήφθηκε την Π. Π. του Χ., γεν.2008, η οποία επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο στην οικία της και με χρήση βίας αλλά και απειλές σωματικής βίας αποπειράθηκε να την επιβιβάσει στο όχημα. Η παθούσα αντιστάθηκε και τελικά κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας σε παρακείμενη οικία.

Από την πάλη η παθούσα τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ έπεσαν τα σκουλαρίκια της, τα οποία πήρε ο δράστης.

Κατόπιν επικοινωνίας με τον πατέρα του κατηγορούμενου επιβεβαιώθηκε ότι είχε το όχημα υπό την κατοχή του και στη συνέχεια μετέβησαν αυτοβούλως και από κοινού στο Τ.Α ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.

Κληθείσα η παθούσα αναγνώρισε δια ζώσης και ανεπιφύλακτα τον κατηγορούμενο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση άρθρων 42, 322 «Απόπειρα αρπαγής» και 380 «Ληστεία» του Π.Κ. και συνελήφθη.

Γίνεται μνεία ότι, σε βάρος του κατηγορούμενου έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από το 1ο Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων Αθηνών για παράβαση άρθρου 348Α Π.Κ «Πορνογραφία ανηλίκων».

Στην παθούσα χορηγήθηκε υπηρεσιακό σημείωμα για την ιατροδικαστική της εξέταση.
Κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου και θα αποσταλεί για εξέταση προς την αρμόδια υπηρεσία της Δ.Ε.Ε. Ενημερώθηκε σχετικά ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης κ. ΣΕΒΗΣ Ιωάννης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 04-03-2024 ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος διέταξε την επαναπροσαγωγή του την 6-03-2024 διατηρώντας την κράτηση του.