ΕΛΛΑΔΑ

Λασίθι: Αδελφός κατηγορεί αδελφό για δηλητηρίαση προβάτων – Συλλήψεις πατέρα και γιου

Λασίθι: Αδελφός κατηγορεί αδελφό για δηλητηρίαση προβάτων – Συλλήψεις πατέρα και γιου

Λασίθι: Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ., ο ένας αδερφός κατηγορεί τον άλλον ότι του δηλητηρίασαν τα ζώα και πως απειλήθηκε με όπλο.

Ένα σοβαρό περιστατικό διερευνά η Αστυνομία μετά την καταγγελία ενός 52χρονου άνδρα πως ο 46χρονος αδερφός του μαζί με τον 78χρονο πατέρα του προχώρησαν σε δηλητήριαση των προβάτων της οικογένειας ενώ στην συνέχεια απειλήθηκε και με όπλο.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη σε περιοχή του Λασιθίου την Δευτέρα 4 Μαρτίου όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος άνδρας μαζί με την σύζυγο του κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο 46χρονος αδερφός του μαζί με τον 78χρονο πατέρα του, δηλητήριασαν τα πρόβατα της οικογένειας.

Στην συνέχεια της πρώτης καταγγελίας, ακολούθησε δεύτερη από τον 52χρονο άνδρα πως ο μικρότερος αδερφός του τον επισκέφτηκε και τον απείλησε με την χρήση καραμπίνας με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ. από την οικογένεια του θύματος και να προχωρήσει στην σύλληψη τόσο του 46χρονου, όσο και του 78χρονου πατέρα και των δύο αδερφών.

Διαβάστε επίσης:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απόψε στην Αττική Οδό - Ποιο τμήμα θα κλείσει, οι εναλλακτικές διαδρομές

Οδησσός: Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Ζελένσκι στο λιμάνι της πόλης - Τρεις νεκροί από την έκρηξη

Πάτρα: Έκρυβαν ηρωίνη και κοκαΐνη σε ψησταριά – Διακινητές ναρκωτικών μάνα και γιος