ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: Έκρυβαν ηρωίνη και κοκαΐνη σε ψησταριά – Διακινητές ναρκωτικών μάνα και γιος

Πάτρα: Έκρυβαν ηρωίνη και κοκαΐνη σε ψησταριά – Διακινητές ναρκωτικών μάνα και γιος

Μάνα και γιος συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στην Πάτρα - Τρία ακόμη άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν αύριο Πέμπτη (6/3) η μάνα και ο γιος της που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους συνελήφθησαν σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησε των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στα Προσφυγικά την περασμένη Δευτέρα (4/3).

Σε έρευνα στο σπίτι όπου διαμένει η 60χρονη -Ρομά- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών. Όπως αναφέρει το pelop.gr, σε ψησταριά που υπήρχε στον χώρο, ανάμεσα στα κάρβουνα εντοπίστηκε ηρωίνη 11 γρ. και μια δόση κοκαΐνης 0,8 γρ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1.100 ευρώ, μέρος των οποίων η γυναίκα έκρυβε στον στηθόδεσμό της. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, πέντε έως δέκα χρήστες επισκέπτονταν μάνα και γιο σε ημερήσια βάση για «προμήθειες».

H 60χρονη που είχε αναλάβει την υποχρέωση να συγκεντρώνει τις εισπράξεις από την πώληση των ναρκωτικών, έχει απασχολήσει τις Αρχές και μάλιστα είχε προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα.

Τότε οι αστυνομικοί, εκτός από τις ποσότητες ηρωίνης, είχαν βρει και κατασχέσει ένα πιστόλι, μια ατζέντα, ιδιόχειρες σημειώσεις, περισσότερα από 2.000 ευρώ και ζυγαριά ακριβείας.

Σε βάρος των διακινητών είχε σχηματισθεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της συμμορίας, της διακίνησης ναρκωτικών, της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα και για βία κατά δικαστικών υπαλλήλων.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί και τέσσερις χρήστες.

Διαβάστε επίσης:

Κλείνει προσωρινά τμήμα της γραμμής του Οδοντωτού μέχρι την οριστική αντιμετώπιση των καταπτώσεων

Διπλωματικές πηγές για Μπελέρη: Παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας λόγω έξωθεν δηλώσεων και πράξεων

Συγκρούστηκαν φορτηγά στον Κηφισό: Δύο βρέφη στο νοσοκομείο