ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊδάρι: «Μου τράβηξε το κεφάλι, τον κλώτσησα δυο φορές» - «Σπάει» τη σιωπή της η 16χρονη

Χαϊδάρι: «Μου τράβηξε το κεφάλι, τον κλώτσησα δυο φορές» - «Σπάει» τη σιωπή της η 16χρονη

Όπως κατέθεσε μάλιστα η 16χρονη, «τον κλώτσησα δύο φορές και με άφησε να φύγω. Μου είπε να σταματήσω να φωνάζω, γιατί θα με μαχαιρώσει»

Τον εφιάλτη που βίωσε στο Χαϊδάρι όταν ένας 22χρονος προσπάθησε να την αρπάξει περιέγραψε η 16χρονη. «Μού τράβηξε πρώτα το κεφάλι και μετά τα σκουλαρίκια έπεσαν. Δεν ξέρω πώς, δεν καταλάβαινα τι γινόταν εκείνη την ώρα», αποκάλυψε η 16χρονη, σύμφωνα με το MEGA.

Όπως κατέθεσε μάλιστα η 16χρονη, «τον κλώτσησα δύο φορές και με άφησε να φύγω. Μου είπε να σταματήσω να φωνάζω, γιατί θα με μαχαιρώσει». Μάλιστα, η 16χρονη περιέγραψε ακόμη πως «ήταν άρρωστη η φίλη μου και ήθελε να της πάω ένα φάρμακο, μένουμε πολύ κοντά. Βγήκα με τις παντόφλες να πάω να της το δώσω, συναντηθήκαμε στα μισά και της το έδωσα. Όπως πήγαινα να φύγω, τον είδα και μου επιτέθηκε, με άρπαξε».

«Προσπαθούσε να με πάει στο αυτοκίνητό του. Μού τράβηξε πρώτα το κεφάλι και μετά τα σκουλαρίκια έπεσαν. Δεν ξέρω πώς, δεν καταλάβαινα τι γινόταν εκείνη την ώρα» διευκρίνισε.

«Τον κλώτσησα δύο φορές και με άφησε να φύγω. Μου είπε να σταματήσω να φωνάζω, γιατί θα με μαχαιρώσει. Ακούω τον γείτονα να φωνάζει, τι συνέβη και πάω εκεί και την ίδια στιγμή που μπαίνω στο σπίτι του γείτονα, έρχεται η μαμά μου και έγραψε τις πινακίδες. Δεν τον είχα δει ποτέ, πρώτη φορά τον είδα» τόνισε.