ΕΛΛΑΔΑ

Δεν αρέσει στον Καρανίκα το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι: «Ούτε κάτι να λικνιστούμε»

Δεν αρέσει στον Καρανίκα το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι: «Ούτε κάτι να λικνιστούμε»

«Eurovision χάλια, η προσωπική άποψη που δεν είναι κάποιου ειδικού. Το κατέστρεψαν το κορίτσι με αυτό το τραγούδι», έγραψε ο Νίκος Καρανίκας 

Στη συζήτηση για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision πήρε μέρος και ο Νίκος Καρανίκας. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο Facebook στη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι "Ζάρι", το οποίο παρουσιάστηκε από την ΕΡΤ και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση διχάζοντας το κοινό.

«Eurovision χάλια, η προσωπική άποψη που δεν είναι κάποιου ειδικού. Το κατέστρεψαν το κορίτσι με αυτό το τραγούδι. Έχει λέει την λογική των ανατροπών και τελικά μετατρέποντας την κίνηση σε συρραπτικό κινήσεων από τις πολλές ανατροπές, το αποτέλεσμα είναι να μένεις ακίνητο απορώντας πότε έρχεται η σειρά σου να κουνηθείς με κάποιον ρυθμό», έγραψε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε:

«Ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε καν κάτι να λικνιστούμε και να κουνηθούνε για 2 συναπτά λεπτά της ώρας. Ένα μίξερ ρυθμών καταλήγει σε "μελωδικό" θόρυβο. Λίγο από όλα τα στυλ και στο τέλος το λίγο να σέρνεται γύρω από την τραπ καταστρέφοντας την k-pop. Καλή τύχη στον διαγωνισμό.!».