ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Πώς είναι να τρώνε τον άνθρωπό σου;» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Πώς είναι να τρώνε τον άνθρωπό σου;» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.

«Με ταχύτητα, χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές, όχι μία. Θα κινηθούμε νομικά», είπε συντετριμμένος ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο φονικό τροχαίο στο Μενίδι.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου Αντώνη, ο οποίος «έχασε» τη ζωή του στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι, στο οποίο ενεπλάκη και ο τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος. Ο συνομήλικος φίλος του άτυχου νεαρού, Ανδρέας, νοσηλεύεται τραυματισμένος και χωρίς να γνωρίζει ακόμη για τον χαμό του.

Ο πατέρας του Αντώνη ανέφερε συντετριμμένος πως «Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να “φύγει” ένας τίμιος (άνθρωπος), να πάει πέντε ώρες στη δουλειά και να “φύγει” έτσι. Δεν διαχειρίζεται, χάλια, χαπάκια, διάφορα. Απλώς στη δουλειά τους πήγαιναν όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά, στον δικό τους δρόμο.

Με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα. Όπου και να πας να μιλήσεις, για αυτά θα πουν. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ… είναι αυτός τέλος πάντων. Όχι φταίει, παρά φταίει. Γρήγορα και ταχύτητα, χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές, όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. Ήταν 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20», μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πατέρας Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έχει πάθει μεγάλο σοκ, μίλησε με ψυχολόγο»

Ο πατέρας του τραγουδιστή δήλωσε πως ο γιος του βρίσκεται σε κατάσταση – σοκ μετά το δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη, αναφέροντας πως «ο γιος μου είναι με το κολάρο στον λαιμό, τα παιδιά πονάνε, ψυχολογικά είναι πάρα πολύ πιεσμένος.

Πώς να είναι η ψυχολογία του, αφού σκοτώθηκε το παιδί… κρίμα, ένα νέο παλικάρι σκοτώθηκε. Πώς να είναι η ψυχολογία του παιδιού, τώρα λέει πώς θα βγει στην πίστα να τραγουδήσει. Μπορεί; Δεν μπορεί. Αυτόν που βγήκε από το STOP, τον βρήκαν. Από το STOP που βγήκε, αυτός προκάλεσε το τροχαίο. Ο Γιάννης πήγε να τον αποφύγει, έπρεπε καλύτερα -δεν το είπα- πάνω του να έπεφτες, όχι στα παιδιά. Αφού αυτός βγήκε, πήγε να τον αποφύγει, ο δρόμος βρεγμένος, γλιστρούσε εκεί, άστο.

Άμα οι αερόσακοι άνοιγαν, θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί. Αφού βγήκε να πάει να βοηθήσει, λιποθύμησε και έπεσε κάτω. Ο μεγάλος μου γιος, πήγε 05:30 η ώρα και ήρθαν εκεί και ο Γιαννάκης ήταν ξαπλωμένος στην άσφαλτο.

Βγήκε από το αυτοκίνητο, πήγε να δει τι έχει γίνει και να βοηθήσει. Και λιποθύμησε ο ίδιος και έπεσε κάτω στην άσφαλτο. Ο γιος μου ο μεγάλος εκεί τον βρήκε, πάνω στην άσφαλτο λιποθύμησε. Έχει το κολάρο, έχει το στήθος του που πονάει, τα πόδια πονάνε.

Ούτε γελάει, ούτε τίποτα. Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένος, επειδή σκοτώθηκε το παιδί. Άμα δεν είχε σκοτωθεί το παλικάρι, κάπως περνούν όλα. Μόνο να μη χάσει τη ζωή του κάποιος», μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σχετικές ειδήσεις