ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Νικόλαος: Το λάθος του Μανώλη με ναυτική φωτοβολίδα, ο προμηθευτής και το βίντεο ντοκουμέντο

Άγιος Νικόλαος: Το λάθος του Μανώλη με ναυτική φωτοβολίδα, ο προμηθευτής και το βίντεο ντοκουμέντο

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες όλων όσοι ήταν μπροστά την ώρα του θανάσιμου τραυματισμού του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολίδα

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης της ναυτικής φωτοβολίδας στα χέρια του 33χρονου Μανώλη στον Άγιο Νικόλαο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το STAR, φαίνεται η φωτοβολίδα να σκάει στα χέρια του 33χρονου Μανώλη, με θραύσμα του να καρφώνεται στο συκώτι του.

Την ίδια στιγμή, συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες όλων όσοι ήταν μπροστά την ώρα του θανάσιμου τραυματισμού του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολίδα.

Όπως αναφέρει το Creta24, o 33χρονος ήταν στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου μαζί με επτά φίλους του και τη σύντροφό του. Με δύο από αυτούς πυροδότησαν εναλλάξ ναυτικές φωτοβολίδες.

Οι νεαροί είχαν πυροδοτήσει ήδη αρκετές, όταν ο 33χρονος Μανώλης προσπάθησε να «ανάψει» μια ακόμη, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος Μανώλης ακούμπησε τη φωτοβολίδα στην κοιλιά του, προσπαθώντας να δει τι συμβαίνει, όμως ότι η ναυτική φωτοβολίδα εξερράγη.

Αμέσως, ο Μανώλης άρχισε να αιμορραγεί και κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η σύντροφός του και μια ακόμη κοπέλα της παρέας που εκείνη τη στιγμή είχαν απομακρυνθεί από το σημείο έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί. Ο 33χρονος Μανώλης αιμορραγούσε αλλά είχε τις αισθήσεις του. Ένας γιατρός και ένας φαρμακοποιός που βρίσκονταν κοντά και προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τμήματα της φωτοβολίδας είχαν καρφωθεί μέσα στην κοιλιά του 33χρονου. Το ασθενοφόρο έφτασε λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, ο Μανώλης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά.

Οι δύο φίλοι του συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε διώξεις για κατοχή και χρήση βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθησαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας εκ των δύο φίλων του 33χρονου Μανώλη ήταν εκείνος που είχε προμηθευτεί τις φωτοβολίδες. Ο ίδιος παρέδωσε στους αστυνομικούς την υπόλοιπη παρτίδα που, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε ληγμένες φωτοβολίδες. Αυτό μάλιστα κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως ο νεαρός τις προμηθεύτηκε από κάποιον ψαρά.