ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Νικόλαος: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη της φωτοβολίδας στα χέρια του Μανώλη

Άγιος Νικόλαος: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη της φωτοβολίδας στα χέρια του Μανώλη

Άγιος Νικόλαος: Δεν μπορεί να πιστέψουν φίλοι και συγγενείς τον χαμό του 33χρονου

Ένα δραματικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης της ναυτικής φωτοβολίδας στα χέρια του Μανώλη στον Άγιο Νικόλαο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο video που έδωσε τη δημοσιότητα το STAR, φαίνεται η φωτοβολίδα να σκάει στα χέρια του 33χρονου Μανώλη, με θραύσμα να καρφώνεται στο συκώτι του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Οι αρχές τώρα ψάχνουν να βρουν τον άνθρωπο που προμήθευσε την παρέα του θύματος με τις ναυτικές φωτοβολίδες το μοιραίο βράδυ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν ο 33χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια με παρόμοιο τρόπο.

H κηδεία του 33χρονου θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο

Τις τρομακτικές ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη της ναυτικής φωτοβολίδας στον 33χρονο Μανώλη Κριτσωτάκη, φαίνεται πώς επιβεβαιώνει η νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε στο σώμα του άτυχου νέου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι η έκρηξη της φωτοβολίδας προκάλεσε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του 33χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι για τον θάνατο του άτυχου 33χρονου έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα ενώ το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που επεστράφη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, η οποία χειρίζεται τη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι δύο φίλοι του άτυχου Μανώλη Κριτσωτάκη που διασκέδαζαν μαζί του, το βράδυ της Κυριακής, όταν συνέβη το μοιραίο, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί ρητή δικάσιμος ως προς τα αδικήματα της κατοχής (για τον ένα) και χρήσης (και για τους δύο) βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ένας νεαρός που φέρεται να κατείχε τις φωτοβολίδες υποστήριξε προανακριτικά ότι τις πήρε από κάποιον γνωστό του που διαθέτει σκάφος και υποχρεούται να έχει φωτοβολίδες σε αυτό. Όπως είπε, είχαν λήξει, έπρεπε να προμηθευτεί νέες και αντί να τις πετάξει, τις έδωσε σε αυτόν.

Σημειώνεται ότι στην αστυνομία παραδόθηκαν μετά την τραγωδία 12 τέτοιες φωτοβολίδες, εκ των οποίων οι 10 είχαν χρησιμοποιηθεί. Όπως διευκρινίζεται δεν πρόκειται για ναυτικές φωτοβολίδες που εκτοξεύονται αλλά για αυτές που χρησιμοποιούνται εν είδη καπνογόνου κινδύνου.

Σχετικές ειδήσεις