ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Μανώλη - Ελεύθεροι ως τη δίκη οι φίλοι του

Κρήτη: Προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Μανώλη - Ελεύθεροι ως τη δίκη οι φίλοι του

Κρήτη: Για την κατοχή και χρήση των φωτοβολίδων θα δικαστούν οι δύο φίλοι του άτυχου Μανώλη που έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα

Στον Εισαγγελέα Λασιθίου οδηγήθηκαν, χθες, οι δύο συλληφθέντες, φίλοι του άτυχου Μανώλη Κριτσωτάκη που διασκέδαζαν μαζί του, το βράδυ της Κυριακής, όταν συνέβη το μοιραίο και ο 33χρονος έχασε τη ζωή του όταν εξερράγη στην κοιλιά του ναυτική φωτοβολίδα.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί ρητή δικάσιμος ως προς τα αδικήματα της κατοχής και χρήσης βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του άτυχου Μανώλη Κριτσωτάκη κι ως εκ τούτου η δικογραφία αναμένεται να επιστραφεί στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου που τη χειρίζεται, προκειμένου να συμπληρωθούν τα στοιχεία της προανάκρισης και με άλλες καταθέσεις που θα πρέπει να ληφθούν, με την ιατροδικαστική έκθεση και ενδεχομένως τη διενέργεια κάποιων πραγματογνωμοσυνών.

Εντός της ημέρας αναμένεται το πόρισμα από την νεκροψία-νεκροτομή που θα ρίξει φως στο τί ακριβώς συνέβη με την επίμαχη φωτοβολίδα που πήρε τη ζωή του 33χρονου.

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Συνεργασία Δημοτών

Η Συνεργασία Δημοτών και ο επικεφαλής της Θωμάς Χαριτάκης, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους, για τον άδικο χαμό του νεαρού Εμμανουήλ. Κριτσωτάκη.

Δυστυχώς, λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης του καρναβαλιού στην πόλη μας, η είδηση για τον απροσδόκητο και τόσο άδικο χαμό του Μανόλη, μετέτρεψε μια ημέρα χαράς και διασκέδασης, σε ημέρα θλίψης και θρήνου για ολόκληρη την κοινωνία του Δήμου μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και ευχόμαστε τέτοια θλιβερά γεγονότα να μην ξαναζήσει καμία οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Ηγουμενίτσα: Στον Εισαγγελέα οι αστυνομικοί και ο Αλβανός που συνελήφθησαν να μεταφέρουν ναρκωτικά

Πρυτανικές Αρχές ΑΠΘ: «Δεν τίθεται θέμα διαρροής ραδιενεργού υλικού - Τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας»

Ρόδος: Eικόνες ντροπής με νεκρά ελάφια στο δημοτικό ελαφοκομείο