ΕΛΛΑΔΑ

Έβρισε και χτύπησε υπάλληλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων επειδή δεν του άρεσαν οι υπηρεσίες

Έβρισε και χτύπησε υπάλληλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων επειδή δεν του άρεσαν οι υπηρεσίες

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών σε 38χρονο άνδρα στη Μαγνησία

Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών ερήμην καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου ένας 38χρονος άνδρας, καθώς έβρισε και χτύπησε υπάλληλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων επειδή δεν του άρεσαν οι υπηρεσίες του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, οι κατηγορίες αφορούσαν την επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, την εξύβριση και την απειλή. Ειδικότερα, τον Αύγουστο του 2021 ο 38χρονος (σήμερα) άνδρας, μίσθωσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο από σχετική εταιρεία στο Κλήμα Σκοπέλου, όπου έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ενοικιάσεως, ζήτησε με την παράδοση του οχήματος, να τον μεταφέρει ο υπάλληλος σε κάποιο σημείο, καθώς είχε κανονίσει την επίσκεψή του σε σκάφος, σε άλλο σημείο του νησιού.

Όταν ο υπάλληλος έφτασε στο σημείο παράδοσης – παραλαβής του εξήγησε ότι αυτό δεν ήταν δυνατό και ότι δε μπορούσε να τον μεταφέρει, διότι είχε προγραμματίσει την επιστροφή του στην έδρα της εταιρείας. Η απάντηση αυτή δεν άρεσε στον 38χρονο, ο οποίος επιτέθηκε στον νεαρό άνδρα τραυματίζοντας τον μάλιστα με τον αγκώνα του.