ΕΛΛΑΔΑ

Νέα καταγγελία θύματος κακοποίησης: «Όλοι οι δικοί μου νόμιζαν ότι ήμουν εγώ στη θέση της Κυριακής»

Νέα καταγγελία θύματος κακοποίησης: «Όλοι οι δικοί μου νόμιζαν ότι ήμουν εγώ στη θέση της Κυριακής»

Το θύμα από το Ίλιον αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πολλές φορές ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφο της και αν και εκείνος έχει καταδικαστεί βρίσκεται έξω με αναστολή.

Μια νέα καταγγελία από γυναίκα που απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. για να καταγγείλει βία και κακοποίηση και αντιμετώπισε αδιαφορία, είδε το φως της δημοσιότητας, μετά το έγκλημα με θύμα την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Πιο συγκεκριμένα, η 23χρονη Μαρία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και συγκλόνισε.

«Θέλω να ζήσω! Όλοι οι δικοί μου νόμιζαν ότι ήμουν εγώ στη θέση της Κυριακής Γρίβα, γιατί έχουμε τον ίδιο τόπο καταγωγής και έχουμε βιώσει την ίδια κακοποίηση» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων. Και συνέχισε: «Το κινητό μου έχει σπάσει από τις κλήσεις, μόλις μαθεύτηκε το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους. Η γιαγιά μου ήταν σίγουρη ότι είμαι εγώ, ζω από θαύμα».

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πολλές φορές ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφο της και αν και εκείνος έχει καταδικαστεί βρίσκεται έξω με αναστολή και συνεχίζει να την παρενοχλεί.

Η 23χρονη, μάλιστα, ανέφερε πως βίωσε μια κατάσταση ανάλογη με εκείνη της Κυριακής, όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα στο Ίλιον. Αν και κατέθεσε μήνυση, όταν ζήτησε περιπολικό από το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, για να την μεταφέρουν σπίτι της, της είπαν ότι δεν διέθεταν.

«Είχα πάει στο τμήμα με ξηλωμένο μάτι και μου είπαν "ξέρετε πόσα τέτοια ακούμε;"» τόνισε η κοπέλα και συγκλόνισε.