ΕΛΛΑΔΑ

Χολαργός: «Με ξυλοκόπησαν μπροστά στο σκοπό και οι Αρχές δεν έκαναν τίποτα»

Χολαργός: «Με ξυλοκόπησαν μπροστά στο σκοπό και οι Αρχές δεν έκαναν τίποτα»
Eurokinissi

Γυναίκα καταγγέλλει περιστατικό ξυλοδαρμού στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού 

Μια γυναίκα 45 ετών καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην σύζυγό της και τον πεθερό της μπροστά στα μάτια των αστυνομικών Αρχών στο ΑΤ Χολαργού.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι εφόσον την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο τμήμα οι δύο άνδρες την ξυλοκόπησαν μπροστά στον φρουρό.

Η 45χρονη που είναι και μητέρα δύο παιδιών μιλώντας στην τηλεόραση του Open ανέφερε: «Νομίζω ζω από τύχη. Είχε έρθει ο πρώην σύζυγος να επικοινωνήσει με το μικρό παιδί το οποίο ήταν άρρωστο. Ο πατέρας του πρώην συζύγου μου ήρθε με αστυνομία προκειμένου να σημειώσει την παραβίαση από μεριάς μου με σκοπό να χάσω την επιμέλεια την οποία δεν έχασα. Είπε στον αστυνομικό συλλάβετε την κυρία διότι έχει κάνει παραβίαση. Με συνέλαβαν, μόλις μπήκα στο αστυνομικό τμήμα ζήτησα να με βάλουν σε άλλο χώρο διότι ήταν ερειστικός. Ήρθε από πίσω ο πρώην πεθερός μου και από μπροστά ο πρώην σύζυγός μου και άρχισαν να με χτυπούν μπροστά στο σκοπό».

Και πρόσθεσε: «Μας χώρισαν, μας πήγαν στο τμήμα Αγίας Παρασκευής και έγιναν όλα τα προβλεπόμενα. Όταν πήγα με άρση να ζητήσω το υλικό από τις κάμερες μου είπαν ότι δεν λειτουργούσαν. Στη συνέχεια είπαν ότι η κάμερα δεν κατέγραψε τον ξυλοδαρμό. Το περιστατικό αυτό έγινε το 2022 και η δικάσιμος είναι τώρα το 2024».

«Δύο μέρες συνεχόμενες πήγε στο τμήμα και καμία από τις δύο δεν κατάφερε να μπει μέσα», υπογράμμισε.

«Στο Χολαργό μητέρα δύο παιδιών έχει υποστεί βία και ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της. Την ξυλοκόπησε έξω από το αστυνομικό τμήμα και δίπλα από τον σκοπό», ανέφερε.