ΕΛΛΑΔΑ

Λαβίνια Σταθάκη: Συγκλονίζει ο σύζυγός της - «Ο καρκίνος την θέρισε, πάλεψε πάρα πολύ»

Λαβίνια Σταθάκη: Συγκλονίζει ο σύζυγός της - «Ο καρκίνος την θέρισε, πάλεψε πάρα πολύ»

Ο σύζυγος της Λαβίνιας Σταθάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, μιλά για τη μάχη που έδωσε η γνωστή fashion blogger με τον καρκίνο.

Το πρωί της Τετάρτης, η Λαβίνια Σταθάκη, μία από τις πιο διάσημες fashion και beauty bloggers, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 39 ετών σε νοσοκομείο της Αθήνας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και όσους τη γνώριζαν.

Η Λαβίνια η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών, έδωσε σκληρή μάχη επί τρία χρόνια με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, εξομολογείται στην εκπομπή T-Live, ο σύζυγός της.

«Πάλεψε πάρα πολύ, θέλω να πιστεύω ότι έχει πάει στη γειτονιά των αγγέλων», λέει συγκινημένος ο Θωμάς Κατάκης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, ο Γολγοθάς της Λαβίνιας ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια όταν ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί: «Τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής της ήταν τα καλύτερα της δικής μου. Έπασχε από έναν τύπο καρκίνου που είναι τριπλά αρνητικός. Εμφανίζεται συνήθως σε έγκυες γυναίκες. Η Λαβίνια το έπαθε ούσα έγκυος στον γιο μας του τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Γεννήθηκε πρόωρα ο μπέμπης για να ξεκινήσει τις θεραπείες της».

Παρά τις δυσκολίες που βίωνε, η Λαβίνια δεν το έβαλε ποτέ κάτω, τονίζει ο κ. Κατάκης: «Το νεαρό της ηλικίας της δεν βοηθούσε. Ήταν 36 όταν συνέβη αυτό. Πολύ λίγα φάρμακα για να το καταπολεμήσεις. Δεν ήθελε ποτέ να εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος ο οποίος είναι άρρωστος. Δεν ήθελε να μιζεριάζει, δεν ήθελε να φαίνεται άρρωστη, μολονότι υπέφερε. Η γενναιότητα της με είχε συγκλονίσει, μπροστά σε κάτι που πραγματικά την θέρισε. Ήταν τόση η θέληση της να ζήσει... πήγαμε ταξίδια στο Παρίσι, στο Λονδίνο με τα παιδιά μας».