ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Νέες φωτογραφίες από το σημείο δολοφονίας της Κυριακής - Τι είχε πάνω του ο δράστης

Άγιοι Ανάργυροι: Νέες φωτογραφίες από το σημείο δολοφονίας της Κυριακής - Τι είχε πάνω του ο δράστης

Στις φωτογραφίες φαίνεται η Κυριακή όταν έφτασε στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στη δημοσιότητα μια εβδομάδα μετά τη σοκαριστική δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε η 28χρονη Κυριακή στο Αστυνομικό Τμήμα για να ζητήσει βοήθεια. Φαίνονται ακόμη οι δύο γυναίκες αστυνομικοί που βρίσκονταν στο Τμήμα και άκουγαν την Κυριακή να τους ζητά βοήθεια για να ξεφύγει από τον πρώην της.

Οι δύο αστυνομικοί λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της βγήκαν από το Αστυνομικό Τμήμα και έσπευσαν να δουν τι έχει συμβεί. Ακόμη, διακρίνονται η Κυριακή και ο τραυματισμένος πρώην σύντροφός της που προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Πάνω του είχε τη θήκη του μαχαιριού, κάποια χάπια, αλλά και ένα εισιτήριο λεωφορείου από Άρτα για Αθήνα, με ημερομηνία 30 Μαρτίου, δύο ημέρες πριν δολοφονήσει την Κυριακή.

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 39χρονο

Στο μεταξύ μάχη για να κρατήσουν στη ζωή δίνουν οι γιατροί στο «Αττικόν», τον 39χρονο δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής που αποπειράθηκε για δεύτερη φορά, μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του, να βάλει τέλος στην ζωή του μέσα στο κελί που κρατούνταν.

«Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου στην Ε' πτέρυγα στις 00:25 εντόπισα τον κρατούμενο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με αυτοσχέδια θηλιά επιδέσμου, την οποία την είχε από αυτοτραυματισμούς στο κεφάλι και την είχε στηρίξει σε βίδα σωλήνα.

Άμεσα ειδοποίησα τον υπαρχιφύλακα ο οποίος μετέβη κατευθείαν στην πτέρυγα μαζί με τους διαθέσιμους φύλακες της βάρδιας, οι οποίοι οδήγησαν τον κρατούμενο για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Κρατουμένων του Κορυδαλλού», ανέφερε ο αστυνομικός που εντόπισε τον 39χρονο απαγχονισμένο στο κελί του σύμφωνα με το STAR.

«Τους είδαμε και διαπιστώσαμε πως ζει μόνο ο άνδρας»

Το τραγικό αυτό περιστατικό έχει προκαλέσει την αντίδραση της κοινωνίας τόσο αναφορικά με τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αλλά και όσο με την συμπεριφορά της Αστυνομίας απέναντι στα θύματα κακοποίησης. Τα λεπτά μετά την δολοφονία περιέγραψε ένας αστυνομικός της ΔΙΑΣ που βρέθηκε στο σημείο.

«Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα, Κυριακή Γρίβα, φώναξε στο τηλέφωνο ότι την μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στο Mega.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του ΑΤ Αγίων Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το τμήμα. Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας. Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς».

Σχετικές ειδήσεις