ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Δεν παίρνει πίσω τα παιδιά η θετή μητέρα - Δεν θέλουν ούτε να την δουν!

Ζάκυνθος: Δεν παίρνει πίσω τα παιδιά η θετή μητέρα - Δεν θέλουν ούτε να την δουν!

Ζάκυνθος: Απαγορεύτηκε στη θετή μητέρα των δυο παιδιών, μετά από εισαγγελική παραγγελία, να τα πάρει πίσω ή να τα δει

Μπορεί η 49χρονη γυναίκα από τη Ζάκυνθο, η οποία καταδικάστηκε για κακοποίηση των δυο θετών παιδιών της, να λέει πως θα τα πάρει πίσω, ωστόσο τα ίδια τα παιδιά δεν θέλουν ούτε να τη δουν!

Σύμφωνα με τον ALPHA, τα παιδιά ζήτησαν να μην την βλέπουν ενώ είναι τόσο συγχυσμένα που δεν τρώνε καν το φαγητό τους. Έτσι, ο Εισαγγελέας αποφάσισε να μην επιτρέψει την επιστροφή των δυο παιδιών στη θετή μητέρα τους, αλλά ούτε και να τα δει!

Ωστόσο, η ίδια μιλώντας στον ALPHA, έδωσε μια άλλη διάσταση, αναφέροντας πως «Μέσα στην μέρα θα τα φέρω. Μου είπαν πως με αγαπάνε και ανυπομονούν. Τα αγαπάω πολύ».

«Είμαι πολύ χαρούμενη να τα πάρω σπίτι. Θα είναι ό,τι καλύτερο για εμένα, πρόσθεσε. «Ήταν μια κακή στιγμή. Μου είχε κρύψει τα κλειδιά και τον έσπρωξα κατά λάθος. Να χάσω το φως μου, ήταν μια κακή στιγμή. Δεν θα τους λείψει ποτέ τίποτα», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Θα παρακολουθεί κοινωνική λειτουργός. Πρόνοια, όλοι, Δεν έχω κάποιο θέμα», συνέχισε μιλώντας στον ALPHA.

«Με βοηθά η οικογένειά μου, έχω ανθρώπους γύρω μου. Τα παιδιά θέλουν να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους, με αγαπάνε», κατέληξε στις δηλώσεις της.

Ζήτησε λεφτά στην κηδεία του άντρα της

Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι από μερικές ημέρες που έγινε η κηδεία του συζύγου της 49χρονης γυναίκας, αυτή είχε κάνει μια ανάρτηση στο Facebook που έγραφε: «Αντί για στεφάνι, όποιος θέλει, να αφήσει κάτι για τα παιδιά μου».