ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: Φυσικός αυτουργός αποπειράθηκε να διαφύγει στο εξωτερικό

Δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: Φυσικός αυτουργός αποπειράθηκε να διαφύγει στο εξωτερικό

Γιώργος Λυγγερίδης: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του αστυνομικού στου Ρέντη 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης με ναυτική φωτοβολίδα κατά του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ένας εκ των δεκάδων συλληφθέντων επιχείρησε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 57 συλλήψεις ατόμων, τα οποία κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται πάνω από 150 άτομα.

Ανάμεσα στους οργανωτές των επεισοδίων και αυτών του Ρέντη, βρίσκονται ηγετικά στελέχη της Θύρας 7, ένας «Ιωσήφ», ο 27χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ, και ο 36χρονος «Ρουμάνος». Επίσης ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο 16χρονος αδερφός του προφυλακισμένου 18χρονου.

Νέο βίντεο ξεκλείδωσε την υπόθεση

Όπως αναφέρθηκε στο MEGA οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες ανήκουν στην μεγάλη ομάδα ατόμων που είχε προσαχθεί όταν είχε γίνει το περιστατικό.

Επίσης αναφέρθηκε, ότι για να φτάσουν οι αρχές στις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε σπίτια, κατάσχεση ρουχισμού και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αυτήν την ώρα δικηγόροι των συλληφθέντων και γονείς έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη ΓΑΔΑ. Μια μητέρα μίλησε στις κάμερες σχετικά.

Ογκωδέστατη δικογραφία

Σύμφωνα με το MEGA πρόκειται για 5.500 σελίδων δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει 10 περιστατικά, ραντεβού -θανάτου μεταξύ χούλιγκαν, όχι μόνο σχετικά με το δραματικό περιστατικό στο Ρέντη.

Στον όγκο των στοιχείων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων δεδομένα κινητών και καμερών.

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει ρόλο ένα ακόμη ιδιωτικό βίντεο, που εντόπισε στην τρίτη φάση της έρευνας η αστυνομία. Σε αυτό φαίνεται ο τρόπος που ειδοποιούνται οι νεαροί και ποιοι βγαίνουν ακριβώς και συμμετέχουν στα επεισόδια.

Τι είπε ο πατέρας του θύματος

«Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω , να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», ανέφερε σε νέες δηλώσεις ο πατέρας του νεκρού αστυνομικού.

Σχετικές ειδήσεις