ΕΛΛΑΔΑ

Ντόμινο εξελίξεων για το ξύλο στη Βουλή - Από τη ΓΑΔΑ στον εισαγγελέα ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Ντόμινο εξελίξεων για το ξύλο στη Βουλή - Από τη ΓΑΔΑ στον εισαγγελέα ο Κωνσταντίνος Φλώρος
Φωτ.: Eurokinissi

Στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής παραμένει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος

Τον δρόμο της δικαιοσύνης λαμβάνει πλέον η υπόθεση στη Βουλή όπου ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος δέχθηκε επίθεση από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο μετά από έντονο διάλογο.

Στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχει μεταφερθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, που συνελήφθη νωρίτερα μετά από την σωματική επίθεση εναντίον του Βασίλη Γραμμένου, μέσα στο κοινοβούλιο. Ο κ. Φλώρος κρατείται στα γραφεία της Κρατικής Ασφαλείας και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του εισαγγελέα στην Ευελπίδων.

Ενδέχεται να αντιμετωπίσει κακουργηματική δίωξη.

Φλώρος: Δεν μετανιώνω για οποιαδήποτε πράξη γίνεται όταν μου βρίζουνε τη μητέρα

Μιλώντας στο MEGA o κ. Φλώρος δήλωσε σχετικά με το συμβάν:

«Όλο το σκηνικό ξεκίνησε από την ομιλία του κυρίου Χήτα για την άρση ασυλίας του κ. Βελόπουλου που είναι λόγω μιας μήνυσης που έχει κάνει ο πατέρας μου για τον κ. Βελόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση μέσα από ψεύτικο προφίλ στο twitter. Ανέφερε σε κάποια στιγμή στο λόγο του ο κ. Χήτας ότι ο κ. Βελόπουλος δεν είχε καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση. Εγώ εκείνη τη στιγμή απάντησα ότι αυτό θα το κρίνουν τα δικαστήρια και όχι εσύ. Εκείνη τη στιγμή αναίτια και χωρίς να του έχω απευθύνει το λόγο πετάχτηκε ο κ. Γραμμένος μου είπε «Βούλωστο εσύ σκουπίδι». Του είπα εγώ «Άντε γ…» πάνω στα νεύρα μου γιατί έχω προηγούμενα με τον κ. Γραμμένο. Εκείνος μου απάντησε «γ… τη μανούλα σου». Φεύγει.

Δεν έδωσα συνέχεια παρότι γύρισα και του είπα «τι είπες;» εκείνη τη στιγμή γιατί δεν δέχομαι κανένας να βάζει σε αντιπαραθέσεις πολιτικές άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Πόσο μάλλον την οικογένειά μου και τη μητέρα μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω. Γι’ αυτό δεν μετανιώνω για οποιαδήποτε πράξη γίνεται όταν μου βρίζουνε τη μητέρα. Νομίζω ο καθένας με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσε.

»Από εκεί και πέρα ο κ. Γραμμένος αντί να σηκωθεί να φύγει, γιατί σηκώθηκε εκείνη τη στιγμή να φύγει, ξανά γυρνάει προκαλώντας με χειρονομίες, κάνοντάς μου κ…δάχτυλα και σύμβολα με χειροπέδες, ότι θα μου γ… τη μανούλα και θα με πάει μέσα στη φυλακή. Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκα πάνω γιατί πήγαινε να φύγει κατευθείαν τρέχοντας προς την έξοδο του κοινοβουλίου. Τον έπιασα από μπροστά. Ήταν και ο αστυνομικός, ο φρούραρχος του κοινοβουλίου, ο οποίος είχε βάλει και το χέρι του ανάμεσα. Μου κόλλαγε ο κ. Γραμμένος με το σώμα του μπροστά και του έλεγα «τι είπες; Πες τα εδώ μπροστά στον αστυνομικό. Γιατί δεν λες ό,τι είπες μέσα και να το πεις και στον αστυνομικό μπροστά;». Εκείνη τη στιγμή με απωθεί, με σπρώχνει για να μπει μέσα στην αίθουσα. Εγώ από αντίδραση, θέλετε σε άμυνα, αντίδραση όπως θέλετε πείτε το, τον έπιασα από τον γιακά και τον έριξα κάτω. Ούτε γρονθοκοπήματα ούτε τίποτα άλλο από όσα έχουν ειπωθεί δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ούτως ή άλλως με οποιοδήποτε τρόπο ιατροδικαστικής έρευνας ή οτιδήποτε αν εγώ γρονθοκόπησα κανέναν. Αν κάποιος έχει σημάδια από όλο αυτό ίσως είμαι εγώ. Στο λαιμό μου που έχω και κάποιες γρατζουνιές. Από τον γιακά σαν κεφαλοκλείδωμα και τον έριξα κάτω».

Τι λέει η δικηγόρος του Φλώρου

Η δικηγόρος του κ. Φλώρου, Βάσω Πανταζή μίλησε στο Newsbomb.gr σχετικά με τα γεγονότα και για την θέση του εντολέα της επί αυτών.

«Μεμονωμένο, ατυχές περιστατικό, έχει προσωπικό υπόβαθρο όλη αυτή η διαφωνία, φυσικά δεν έχει καμία πολιτική ανάλυση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει μια πολιτική σπέκουλα αυτήν την στιγμή», είπε.

«Ζούμε σε μια κοινωνία που ο ποινικός νομοθέτης έχει προβλέψει άρση του αδίκου όταν υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση για συγκεκριμένες πράξεις», πρόσθεσε.

Βίντεο: Χάρης Γκίκας

Δηλώσεις στο Newsbomb.gr έκανε και ο κ. Ευστάθιος Φλώρος, πατέρας του Βουλευτή.

«Προκάλεσαν αυτό το επεισόδιο στο γιο μου γιατί είναι μάρτυρας στη μήνυση και όλα αυτά που ξεστομίστηκαν είναι ακριβώς το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν Βελόπουλος, Γραμμένος και άλλα στελέχη του κόμματος. Τι περιμένετε από τέτοιυος ανθ΄ρπωους που ζητάνε να τους ψηφίσει ο ελληνικός λαός. Θα φάνε Τρίτη καρπαζιά μετά τον Καρατζαφέρη και τον Καμμένο τώρα με τον Βελόπουλο»

Βίντεο: Χάρης Γκίκας

Σχετικές ειδήσεις