ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Οι γονείς του ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων

Γιώργος Λυγγερίδης: Οι γονείς του ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων

Οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη, δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Δήλωση παράστασης προς υποστήριξη κατηγορίας υπέβαλλαν ενώπιον του 9ου ανακριτή οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που τραυματίστηκε θανάσιμα από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η οικογένεια ζητά την τιμωρία όσων συμμετείχαν στα επεισόδια και τον εντοπισμό των προσώπων που έδωσαν την εντολή για να γίνουν επεισόδια. «Φτάνει πια για όλη την κοινωνία, φτάνει πια για όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί», δήλωσε ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη.

Σε δήλωση του ο συνήγορος της οικογένειας Βασίλης Καπερνάρος είπε: «Θα συμπαρασταθούμε στον κύριο ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του άτυχου αστυνομικού θα ζητήσει
τη συνένωση της δικογραφίας για την ανθρωποκτονία του αστυνομικού που έχει ανατεθεί σε ανακριτή στον Πειραιά με αυτή που αφορά την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν.

Σχετικές ειδήσεις