Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα παράσυρση πεζού στη Μεσογείων από μοτοσυκλέτα

Στη Λεωφόρο Μεσογείων, σημειώθηκε νέα θανατηφόρα παράσυρση πεζού από οδηγό μοτοσυκλέτας, το πρωί της Πέμπτης (23/01).
1'

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο εχθές το μεσημέρι (23/01) στη Λεωφόρο Μεσογείων, κοντά στη συμβολή με την Kατεχάκη, στο ρεύμα προς Aθήνα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, φαίνεται ο οδηγός της μοτοσυκλέτας να παρασέρνει και να τραυματίζει θανάσιμα τον πεζό, που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο.

Την ώρα του θανατηφόρου τροχαίου από το σημείο περνούσε μία ομάδα ΔΙΑΣ της αστυνομίας, όπου ειδοποιήσαν αμέσως ασθενοφόρο, όμως, επειδή αργούσε να φθάσει το ΕΚΑΒ, σταμάτησαν ένα διερχόμενο ασθενοφόρο, που παρέλαβε τον πεζό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.