Αυτοπυρπολήθηκε γυναίκα στο Ζάππειο
Newsbomb / Χάρης Γκίκας
Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (30/07) και λίγο μετά τις 10:00 όταν γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε στο Ζάππειο. Μέλη της Προεδρικής Φρουράς έσβησαν τη φωτιά με πυροσβεστήρα.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια 67χρονη ημεδαπή άστεγη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Newsbomb / Χάρης Γκίκας
Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
Newsbomb / Χάρης Γκίκας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας επισκέφθηκε κατόπιν το στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς και συνεχάρη τους αξιωματικούς και τους Εύζωνες γιατί χάρη στην αποφασιστικότητα και την ετοιμότητά τους έσωσαν την γυναίκα, η οποία αυτοπυρπολήθηκε το πρωί στην Αίγλη του Ζαππείου.
Να σημειωθεί, ότι στο Ζάππειο οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς πραγματοποιούν την πρόβα για την καθιερωμένη κυριακάτικη επίσημη τελετή αλλαγής στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.