Άρτα: Πέθανε 28χρονη έγκυος - ΕΔΕ για τα αίτια του θανάτου της
Οι γιατροί για περίπου 24 ώρες έκαναν τεράστια προσπάθεια να την κρατήσουν στη ζωή όμως τελικά η νεαρή γυναίκα έχασε τη μάχη.
Αρχείου - In Time
Μια 28χρονη, που διένυε τους πρώτους μήνες της κύησής της, έχασε τη ζωή της στην Άρτα λίγες ώρες πριν μπει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η 28χρονη διακομίσθηκε στην Μαιευτική και ήταν η μοναδική νοσηλευόμενη της Κλινικής. Της χορηγήθηκε η απαιτούμενη αγωγή όμως κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία και οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.
Οι γιατροί για περίπου 24 ώρες έκαναν τεράστια προσπάθεια να την κρατήσουν στη ζωή όμως τελικά η νεαρή γυναίκα έχασε τη μάχη.
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια θανάτου της 28χρονης.