Αγρίνιο: Στη φυλακή οι δύο άνδρες για την αρπαγή και τον βιασμό της 15χρονης

Οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση των δύο κατηγορουμένων

Αγρίνιο: Στη φυλακή οι δύο άνδρες για την αρπαγή και τον βιασμό της 15χρονης
Snapshot
  • Δύο άνδρες ηλικίας 31 και 32 ετών οδηγούνται στη φυλακή με την κατηγορία αρπαγής και ομαδικού βιασμού 15χρονης στο Αγρίνιο.
  • Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.
  • Η 15χρονη κατέθεσε αναλυτικά στην αστυνομία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστικές και ψυχιατρικές εξετάσεις στις 3 Σεπτεμβρίου.
  • Η μαθήτρια νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου λόγω έντονης αδιαθεσίας και πόνων.
  • Η δικαστική έρευνα συνεχίζεται με στόχο τη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης.
Snapshot powered by AI

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 32 ετών, που κατηγορούνται για την αρπαγή και τον ομαδικό βιασμό 15χρονης στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών του Αγρινίου, προκειμένου να απολογηθούν για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας τους, οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το ανήλικο κορίτσι έδωσε στην Αστυνομία αναλυτική κατάθεση για όσα φέρεται να βίωσε, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τις πράξεις των δύο ανδρών σε βάρος της.

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, η 15χρονη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ εξετάστηκε και από παιδοψυχίατρο. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και οι προβλεπόμενες εξετάσεις, μεταξύ άλλων αιματολογικές και τοξικολογικές.

Παράλληλα, η 15χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και παρουσίασε πόνους.

Η δικαστική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο να διερευνηθούν πλήρως όλες οι παράμετροι της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή