Διαμαρτυρία με θέμα “Δεν πληρώνω”

Η οργάνωση ακτιβιστών «GreenAttack» πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αύξηση των τιμών στα εισιτήρια...

Η οργάνωση ακτιβιστών «GreenAttack» πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αύξηση των τιμών στα εισιτήρια του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) χτες βράδυ.

“Δεν πληρώνω” ήταν το κύριο σύνθημα των μελών της οργάνωσης τα οποία επιβιβάστηκαν «δωρεάν» σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ (Νο 10) από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης και έφτασαν στην αφετηρία του δρομολογίου (Χαριλάου). Στο σημείο, πήραν άλλο λεωφορείο, της ίδιας γραμμής, και επέστρεψαν πάλι στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ, στο Ν.Σ. Σταθμό, όπου και διαλύθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, μοίρασαν ενημερωτικό υλικό, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στις μεγάλες αυξήσεις που επιβάλλει στα εισιτήρια ο ΟΑΣΘ. Καλούσαν τους πολίτες να μην πληρώσουν εισιτήριο και να δραστηριοποιηθούν για να μην περάσουν οι αυξήσεις στα εισιτήρια των λεωφορείων.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή