ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει υποβάλει φορολογική δήλωση από το 2000!

Ο Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει υποβάλει φορολογική δήλωση από το 2000!

Στο προσκήνιο βρίσκεται και πάλι η οικογένεια του Μάκη Ψωμιάδη, μετά την απόφαση για προφυλάκιση του γιου του, Σταύρου την Τρίτη, με τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στα στοιχεία της δικογραφίας αναφέρεται πως ο Σταύρος Ψωμιάδης μόνο για το οικονομικό έτος 2007 εμφανίζεται να δηλώνει εισόδημα 7.000 ευρώ στην Εφορία, ενώ από έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε ότι το ίδιο χρονικό διάστημα είχε διαχειριστεί περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Τα στοιχεία αυτά ήταν αρκετά για να οδηγήσουν την έκτη τακτική ανακρίτρια Αμαλία Τσαπικούνη και του εισαγγελέα Δημήτρη Ζημιανίτη να δείξουν ομόφωνα το δρόμο για τον Κορυδαλλό στον Σταύρο Ψωμιάδη, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος.

Για την αδερφή του Χριστίνα η αντιμετώπιση ήταν πιο ευνοϊκή, αφού αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της αλλά με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης σύμφωνα με πληροφορίες και έπειτα από σχετικό έλεγχο των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών διαπιστώθηκε πως έχει να υποβάλει φορολογική δήλωση από το 2000.

Διαβάστε επίσης:

Στον ανακριτή τα παιδιά και η σύζυγος του Μ.Ψωμιάδη για κακουργήματα

Προφυλακιστέος ο Σταύρος Ψωμιάδης