ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο γύρω από τον τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο

Μυστήριο γύρω από τον τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο

Ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει μέχρι στιγμής τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες η 15χρονη βρέθηκε βαριά τραυματισμένη σε βραχώδη παραλία στην Πάρο, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.

Η κοπέλα βρισκόταν στη Χρυσή Ακτή της Πάρου με τη μητέρα της. Κάποια στιγμή αποχώρησε η μητέρα και η 15χρονη της ζήτησε να παραμείνει στην παραλία λίγο ακόμα. Περίπου στις 8 το απόγευμα, η μητέρα της ανησύχησε που η κόρη της δεν είχε εμφανιστεί ακόμη και άρχισε να την αναζητεί, μέχρι που την βρήκε αναίσθητη και αιμόφυρτη σε διπλανή βραχώδη παραλία. Η κοπέλα βρέθηκε γονατισμένη με το κεφάλι σφηνωμένο στα βράχια και γυμνή από την μέση και κάτω, ενώ ήταν άσχημα χτυπημένη πέρα από το βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι και το πρόσωπο, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές του νησιού και η 15χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο Super Puma στο Νοσοκομείο «Αττικό», όπου υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κρανίο και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Ο ιατροδικαστής κ. Ν. Κολογριάς εξέτασε την κοπέλα για να διαπιστώσει, εάν υπάρχουν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης, κάτι που δεν βρέθηκε με μία πρώτη εξέταση, αλλά λήφθηκε και δείγμα DNA για να ακολουθήσουν λεπτομερέστερες εξετάσεις, καθώς αυτό το ενδεχόμενο όχι μόνο δεν έχει αποκλειστεί, αλλά η Αστυνομία φοβάται πως έχει να κάνει δυστυχώς με εγκληματική ενέργεια και μάλιστα αυτού του περιεχομένου ή κάποιας άλλης μορφής βίαιης επίθεσης. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη στην άτυχη κοπέλα, ενώ αυτό που προέχει τώρα είναι να ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο για την υγεία της, όπως ανέφερε άλλωστε στις δηλώσεις του και ο Διευθυντής της ΜΕΘ στο Αττικό Νοσοκομείο κ. Γιώργος Δημόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Χαροπαλεύει 15χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Πάρο

Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στην Πάρο