ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσαγωγές υπόπτων στην Πάρο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσαγωγές υπόπτων στην Πάρο!

Συνεχίζονται οι προσαγωγές και οι ανακρίσεις υπόπτων στο νησί της Πάρου, καθώς πιθανολογείται ότι οι δράστες δεν έχουν διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, τα πέντε στοιχεία που έχει στη κατοχή της η αστυνομία και «δείχνουν» τους δράστες είναι το καρτοκινητό, το καπέλο και το μαντήλι που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος όπως και τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας. Το πέμπτο στοιχείο είναι το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, το οποίο παρέδωσαν στις φλόγες λίγο αργότερα για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος τους. Οι αστυνομικοί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορέσουν να βρουν το κρυσφήγετο των δραστών.

Εξάλλου, το μεσημέρι, στην είσοδο της κεντρικής πλατείας όπου και δολοφονήθηκε ο άτυχος ταξιτζής από τους στυγνούς Αλβανούς εγκληματίες, ομάδα αστυνομικών Δίας προέβη σε έλεγχο μηχανής χαμηλού κυβισμού (παπάκι) και ύστερα από κινητοποίηση και ενός τζιπ της ΕΛΑΣ, προσήγαγαν τους δυο υπόπτους στο αστυνομικό τμήμα πιθανότατα για περαιτέρω εξέταση.

Το newsbomb.gr θα σας μεταδίδει ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το νησί της Πάρου μέχρι τη στιγμή που ευελπιστούμε ότι θα συλληφθούν οι Αλβανοί δολοφόνοι.

Η κηδεία του άτυχου ταξιτζή και γαμπρού της Βίκυς Μοσχολιού, Δημήτρη Μίχα, είναι αύριο στις 3μμ στην Παναγία Εκατονταπυλιανή,

Βλέπετε και αποκλειστικές φωτογραφίες του newsbomb.gr από τους ελέγχους του Λιμενικού σε διερχόμενο σκάφος στο στενό μεταξύ Πάρου και Νάξου...

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Μίχας: Ποιος ήταν ο άτυχος ταξιτζής που δολοφόνησαν στην Πάρο

Αποκλειστικό: Ύποπτο για την φονική ληστεία αναζητούν στην Πάρο

Αποκλειστικό: Το ύποπτο αυτοκίνητο των ληστών της Πάρου

Ληστεία Πάρος: Τηλεφωνική γραμμή για όποιον γνωρίζει κάτι

Ληστεία Πάρος: Με ελικόπτερο και σκύλους αναζητούν τους δολοφόνους

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εν ψυχρώ εκτέλεση στην Πάρο

Συναγερμός στη Νάξο για τους δολοφόνους

Ληστεία Πάρος: Αναζητούν τους δράστες και στη θάλασσα

Ένας νεκρός σε ληστεία στην Πάρο

Πάρος: Ληστές σκότωσαν τον γαμπρό της Μοσχολιού

ΣΟΚ στην Πάρο από την φονική ληστεία

Ληστεία Πάρος: Ο Μίμης Δομάζος για τη δολοφονία του γαμπρού του