ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Πάρο από την φονική ληστεία

ΣΟΚ στην Πάρο από την φονική ληστεία

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που όπως από την πρώτη στιγμή του περιστατικού, σας ενημερώνει το Newsbomb.gr, εκτέλεσαν εν ψυχρω το γαμπρό της Βίκυς Μοσχολιού. Η δολοφονία του άτυχουΔημήτρη Μίχα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, το οποίο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Οι έρευνες γίνονται από στεριά, αέρα και θάλασσα σε όλο το Αιγαίο. Ελικόπτερo της ΕΛ.ΑΣ αλλά και σκάφη του Λιμενικού «χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια ώρα, στο νησί έχει μετέβη κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής για να συνδράμει στις έρευνες καθώς και δυνάμεις - αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, άντρες της ΕΛ.ΑΣ. με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους από την Αττική.

Οι αστυνομικοί της Πάρου έχουν καταλήξει στο «πρόσωπο – κλειδί» της αιματηρής ληστείας και για το λόγο αυτό ρωτούν πόρτα – πόρτα τους κατοίκους του νησιού εάν γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες εστιάζονται σε έναν ψηλό, αδύνατο άνδρα με κοτσίδα, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους δράστες της ληστείας που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο 53χρονο οδηγό ταξί.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το πρωί στο πιο πολυσύχναστο μέρος του νησιού στο κέντρο της Νάουσας. Τρεις ένοπλοι ληστές, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισέβαλαν στην Alpha Bank.

Με την απειλή όπλων ζήτησαν χρήματα από τους υπαλλήλους της τράπεζας, ενώ ένας τέταρτος ληστής σε ρόλο «τσιλιαδόρου» τους περίμενε για να διαφύγουν.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένα από τα όπλα που κρατούσαν οι ληστές θα έκοβε το νήμα της ζωής του άτυχου Δημήτρη Μίχα.

Ο γαμπρός της Βίκυς Μοσχολιού την ώρα της ληστείας βρισκόταν στο περίπτερο που βρίσκεται λίγα μέτρα από την τράπεζα για να αγοράσει τσιγάρα.

Όταν άκουσε τους υπαλλήλους να φωνάζουν «ληστεία» έτρεξε να σταματήσει τους δράστες. Αυτή ήταν και η μοιραία κίνηση που έκανε... Ο οδηγός ταξί έπεσε νεκρός από τα πυρά των αδίσταχτων ληστών, οι οποίοι τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι.

Έκαψαν το αυτοκίνητο για να εξαφανίσουν τα ίχνη

Οι ληστές διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια έκαψαν στον Αμπελά, ένα χωριό δίπλα στη Νάουσα, στη θέση "Νταμουλής" απέναντι από τη Νάξο.

Πρόκειται για ένα μαύρο Opel Astra, το οποίο τον είχαν νοικιάσει από την Αθήνα.

Συγκλονισμένο το νησί

Κάτοικοι αλλά και τουρίστες δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα συνέβησαν στο πιο κεντρικό σημείο του νησιού.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Παροικιάς.

Έκκληση της Αστυνομίας

Oι Αστυνομικές Αρχές παρακαλούν όποιο πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δημήτρης Μίχας: Ποιος ήταν ο άτυχος ταξιτζής που δολοφόνησαν στην Πάρο

Αποκλειστικό: Ύποπτο για την φονική ληστεία αναζητούν στην Πάρο

Ληστεία Πάρος: Τηλεφωνική γραμμή για όποιον γνωρίζει κάτι

Ληστεία Πάρος: Με ελικόπτερο και σκύλους αναζητούν τους δολοφόνους

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εν ψυχρώ εκτέλεση στην Πάρο

Συναγερμός στη Νάξο για τους δολοφόνους

Ληστεία Πάρος: Αναζητούν τους δράστες και στη θάλασσα

Ένας νεκρός σε ληστεία στην Πάρο

Ληστεία Πάρος: Ο Μίμης Δομάζος για τη δολοφονία του γαμπρού του