ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Ύποπτο για την φονική ληστεία αναζητούν στην Πάρο

Αποκλειστικό: Ύποπτο για την φονική ληστεία αναζητούν στην Πάρο

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές και το Λιμενικό για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον οδηγό ταξί στη Νάουσα της Πάρου.

Οι αστυνομικοί της Πάρου έχουν καταλήξει στο «πρόσωπο – κλειδί» της αιματηρής ληστείας και για το λόγο αυτό ρωτούν πόρτα – πόρτα τους κατοίκους του νησιού εάν γνωρίζουν κάτι ή τον έχουν δει.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες εστιάζονται σε έναν ψηλό, αδύνατο άνδρα με κοτσίδα, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία.

Την ίδια ώρα στην περιοχή έχουν καταφθάσει αστυνομικές δυνάμεις από γειτονικά νησιά ενώ έχει κινητοποιηθεί και το Λιμενικό.

Στις έρευνες συμμετέχει και ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ και οι αναζητήσεις επικεντρώνονται στη θαλάσσια περιοχή Πάρου και Νάξου.

Στο νησί μεταβαίνει εντός της ημέρας κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής για να συνδράμει στις έρευνες καθώς και δυνάμεις - αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, άντρες της ΕΛ.ΑΣ. με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους από την Αττική.

Oι αστυνομικές αρχές παρακαλούν όποιο πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Μίχας: Ποιος ήταν ο άτυχος ταξιτζής που δολοφόνησαν στην Πάρο

Ληστεία Πάρος: Ο Μίμης Δομάζος για τη δολοφονία του γαμπρού του

Αποκλειστικό: Το ύποπτο αυτοκίνητο των ληστών της Πάρου

Ληστεία Πάρος: Τηλεφωνική γραμμή για όποιον γνωρίζει κάτι

Ληστεία Πάρος: Με ελικόπτερο και σκύλους αναζητούν τους δολοφόνους

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εν ψυχρώ εκτέλεση στην Πάρο

Συναγερμός στη Νάξο για τους δολοφόνους

Ληστεία Πάρος: Αναζητούν τους δράστες και στη θάλασσα

Ένας νεκρός σε ληστεία στην Πάρο

Πάρος: Ληστές σκότωσαν τον γαμπρό της Μοσχολιού