ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία της άτυχης 33χρονης

Θρήνος στην κηδεία της άτυχης 33χρονης

Σε κλίμα βαριάς οδύνης κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Πέραμο Καβάλας η 34χρονη η οποία δολοφονήθηκε χθες το πρωί από τον 42χρονο σύζυγό της μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της και της μητέρας της, οι οποίες έγιναν τραγικοί μάρτυρες και της αυτοκτονίας του 42χρονου λίγα λεπτά αργότερα.

Η κηδεία του 42χρονου δράστη και αυτόχειρα έγινε το απόγευμα σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα.

Το τραγικό περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Νέας Περάμου, συνέβη νωρίς χθες το πρωί στην κατοικία των γονιών τής 34χρονης, η οποία εργάζονταν ως διοικητική υπάλληλος στο ΤΕΙ Καβάλας. Ο 42χρονος άντρας εισέβαλε μέσα στο σπίτι κρατώντας μια κοντόκανη καραμπίνα. Αρχικά πυροβόλησε στο ταβάνι και αμέσως μετά πυροβόλησε στο στήθος τη σύζυγό του. Στη συνέχεια γύρισε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε.

Παρούσες στο τραγικό συμβάν ήταν η 15χρονη κόρη τού ζευγαριού και η μητέρα τής άτυχης κοπέλας, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο 13χρονος γιος του ζευγαριού.

Μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός ο πατέρας τής 34χρονης, έπαθε καρδιακό επεισόδιο και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Ωστόσο, σήμερα το πρωί ζήτησε να υπογράψει για να πάρει εξιτήριο, ώστε να μπορέσει να παραβρεθεί στην κηδεία της κόρης του.