ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Συλλήψεις για εκβίαση και κλοπή

Βόλος: Συλλήψεις για εκβίαση και κλοπή

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Τετάρτης στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας,, δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 37 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκβίασης και της κλοπής.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες απαίτησαν από 56χρονο ημεδαπό να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ, προκειμένου να του επιστρέψουν δίκυκλο μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας του, το οποίο είχε αφαιρέσει ο 20χρονος από τον αύλειο χώρο της οικίας του παθόντα το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το e-volos.gr, σε προκαθορισμένο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι ο 56χρονος παρέδωσε στον 37χρονο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον 36χρονο τη στιγμή που παραλάμβανε τα προσημειωμένα χρήματα, ενώ κατασχέθηκε και το αφαιρεθέν μοτοποδήλατο και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Μετά από αναζητήσεις συνελήφθη λίγο αργότερα και ο 20χρονος δράστης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.