ΕΛΛΑΔΑ

RSM world day 2013

RSM world day 2013

Στις 12 Σεπτεμβρίου τα μέλη του δικτύου της RSMσε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της RSM (RSMWorldDay2013), μια γιορτή αφιερωμένη στις κοινές αξίες που μοιράζονται τα μέλη του παγκόσμιου δικτύου.

Η RSM είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο και η Παγκόσμια Ημέρα της RSM θα συνδέσει τους 32.500 συνεργάτες της, από 700 γραφεία, σε 104 χώρες και θα περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις εντός και εκτός του δικτύου καθώς και διάφορες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις.

Στα πλαίσια της γιορτής αυτής, η εταιρεία ως μέλος της RSM για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία, έχει προγραμματίσει διάφορες εκδηλώσεις και στις τρεις χώρες.

Ειδικότερα για την Ελλάδα, μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στον Παρθενώνα και όπου θα γίνει και φωτογράφιση με σκοπό να προβληθεί η χώρα σε όλες τις χώρες-μέλη του δικτύου της RSM.

Επίσης, θα γίνει επίσκεψη στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) όπου θα πραγματοποιηθούν αγώνες σκυταλοδρομίας μεταξύ των συναδέλφων.

Ροή Ειδήσεων