ΕΛΛΑΔΑ

Ξεπούλημα στο κατάστημα του Παναγιώταρου

Ξεπούλημα στο κατάστημα του Παναγιώταρου

Μισοτιμής ξεπουλάει το στοκ του το κατάστημα στρατιωτικών ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ "Φάλαγγα", το οποίο ανήκει στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο.

Μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της οργάνωσης, το μαγαζί που βρίσκεται στον Κολωνό και είχε μετατραπεί σε χώρο συγκέντρωσης οπαδών, έχει πλέον ερημώσει.

Ένα τεράστιο πανό που γράφει "Bazaar, όλα 50%" και καλύπτει την είσοδο αποδεικνύει ότι οι πρώην πελάτες έχουν γυρίσει την πλάτη στο κατάστημα.

Μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, η "Φάλαγγα" είχε απλώς καταφέρει να κάνει σεφτέ, καθώς μόνο δύο πελάτες, είχαν ψωνίσει σε διάστημα 2 ωρών, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαβαίνοντας το κατώφλι του καταστήματος, αντιλαμβάνεσαι ότι στην είσοδο υπάρχουν φωτογραφίες του Γεωργίου Παπαδόπουλου και των υπόλοιπων πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου, οι οποίες είναι κρεμασμένες στον τοίχο.

Τα είδη ρουχισμού είναι τα αναμενόμενα. Στα περισσότερα μπλουζάκια έχουν τυπωθεί φράσεις, όπως "Πας μη Έλλην βάρβαρος", "Μολών λαβέ" και "White Power".

Μάλιστα τα περισσότερα μπλουζάκια φέρουν την επιγραφή "Made in Bagladesh" στην ετικέτα.

Στη "Φάλαγγα" πωλούνται επίσης ρούχα με τα εμβλήματα των τριών Όπλων του Στρατού και της Αστυνομίας, στρατιωτικά γάντια, σάκοι παραλλαγής και θήκες για μαχαίρια.

Διαβάστε επίσης:

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας το αίτημα άρσης ασυλίας για τρεις της Χ.Α.

Προβληματισμός στην κυβέρνηση από το «μπετόν αρμέ» της Χρυσής Αυγής

Μήνυμα Μιχαλολιάκου από τη φυλακή: Μας Φοβούνται!

Επεισόδιο στη Βουλή με αφορμή τη Χρυσή Αυγή