ΕΛΛΑΔΑ

Έμμεσες απειλές της Χρυσής Αυγής σε μέλη της για να μην καταθέσουν

Έμμεσες απειλές της Χρυσής Αυγής σε μέλη της για να μην καταθέσουν

Απειλές κατά όσων μελών της επιθυμούν να καταθέσουν στην έρευνα που διεξάγεται ενώπιον της Δικαιοσύνης εκτοξεύει η Χρυσή Αυγή.

Σε ανάρτηση στον ιστοτοπό της η οργάνωση στέλνει ένα διπλό μήνυμα.

Από τη μια, ότι τα ονόματα θα γίνουν γνωστά και από την άλλη ότι σε αυτό θα βοηθήσει και η αστυνομία, αφού, όπως υπαινίσσεται πολλοί αστυνομικοί «καρφώνουν» στοιχεία γιατί ανήκουν στη Χρυσή Αυγή.

«To θέμα είναι κατά πόσον θα σταθούν στο δικαστήριο αυτά που θα καταθέσουν. Για να σοβαρευτούμε: Όλων των «προστατευόμενων μαρτύρων» τα στοιχεία είναι σε γνώση των αντιδίκων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως έχει φανεί από τις δηλώσεις και τον κατονομασμό τους. Οπότε αυτά τα περί προστατευόμενων μαρτύρων είναι μάλλον προς εντυπωσιασμό. Και πού ξέρουν οι δικαστικοί ότι οι αστυνομικοί που τους φυλάνε δεν έχουν ψηφίσει Λαϊκό Σύνδεσμο; Ξέρουν τι ψήφισε ο κάθε αστυνομικός μέσα στην κάλπη; Θέλουμε να πούμε ότι εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα. Δεν αρκεί να θέλουν τα κανάλια ένα κόμμα ως «εγκληματική οργάνωση» (το κατηγορητήριο είναι απλά κατηγορητήριο, δεν είναι ετυμηγορία)», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας το αίτημα άρσης ασυλίας για τρεις της Χ.Α.

Προβληματισμός στην κυβέρνηση από το «μπετόν αρμέ» της Χρυσής Αυγής

Μήνυμα Μιχαλολιάκου από τη φυλακή: Μας Φοβούνται!

Επεισόδιο στη Βουλή με αφορμή τη Χρυσή Αυγή