ΕΛΛΑΔΑ

Διαφορετικές Κυριακές για οικογένειες με την ActionAid!

Διαφορετικές Κυριακές για οικογένειες με την ActionAid!

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της ActionAid ανοίγει τις πόρτες του σε παιδιά και γονείς και τους προσκαλεί σε ένα «ταξίδι» ανακάλυψης σε χώρες μακρινές.

Γονείς και παιδιά, θείοι και ανίψια, νονοί και βαφτιστήρια, όλοι μπορούν να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει η ActionAid για 3 Κυριακές μέχρι τα Χριστούγεννα στο Εκπαιδευτικό της Κέντρο «Ένας Κόσμος Άνω Κάτω» στο Κουκάκι στην Αθήνα.

Μικροί και μεγάλοι μπαίνουν μέσα σε ένα «αεροπλάνο» και ξεκινούν ένα ταξίδι ώστε μέσα από βιωματικά παιχνίδια και υλικά από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν πώς ζουν οι άνθρωποι σε πολύ φτωχές περιοχές του κόσμου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ερευνούν γιατί υπάρχει τόση ανισότητα και φτώχεια και ποιες θα μπορούσαν να είναι οι λύσεις.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά από 5 έως 13 ετών και χωρίζονται σε δύο ηλιακές ομάδες. Οι ημερομηνίες των προγραμμάτων είναι:

Κυριακή 8 Δεκέμβρη: Ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου (για παιδιά 7 - 13 ετών)

Κυριακή 15 Δεκέμβρη: Κυριακάτικο τραπέζι με φίλους από μακριά (για παιδιά 5 - 7 ετών)

Κυριακή 22 Δεκέμβρη: Ένα αφρικανικό σαφάρι αλλιώτικο από τα άλλα (για παιδιά 7 - 13 ετών)

Ώρα διεξαγωγής προγραμμάτων: 11:00-13:00.

Το εκπαιδευτικό κέντρο της ActionAid βρίσκεται στην οδό Οδυσσέως Ανδρούτσου 2 στο Κουκάκι (στο ύψος του μετρό Συγγρού- Φιξ)

Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Στείλτε email στο: education.hellas@actionaid.org. Στο θέμα του email παρακαλούμε να γράψετε την ημερομηνία για την οποία θέλετε να κάνετε κράτηση. Στο email, παρακαλούμε να αναφέρετε και τον αριθμό των παιδιών και ενηλίκων για τους οποίους θέλετε να κλείσετε θέση, την ηλικία τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Είσοδος: 8 ευρώ το παιδί (οι συνοδοί δωρεάν)

Ομαδικό εισιτήριο (από 3 παιδιά και άνω): 6 ευρώ το παιδί (οι συνοδοί δωρεάν).

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Εκπαιδευτικό Τομέα της ActionAid στο 210-9211029 ή δείτε τα προγράμματα εδώ: http://education.actionaid.gr/family

Ροή Ειδήσεων