ΕΛΛΑΔΑ

Νέα προκήρυξη από την οργάνωση που δολοφόνησε τα δυο μέλη της Χ.Α.

Νέα προκήρυξη από την οργάνωση που δολοφόνησε τα δυο μέλη της Χ.Α.

Κατά της Aριστεράς, αλλά και αντιεξουσιαστών και αναρχικών, στρέφεται η δεύτερη προκήρυξη της οργάνωσης «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Ομάδες» που είχε αναλάβει την ευθύνη για τις δολοφονίες των μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

Το κείμενο 21 σελίδων αναρτήθηκε χθες το απόγευμα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ωστόσο έχει πλέον αποσυρθεί.

Στην νέα προκλητική τους επιστολή, οι δολοφόνοι που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και λίγο έλειψε να δολοφονήσουν και τρίτο συνάνθρωπό μας, εμφανίζονται αμετανόητοι και εξαπολύουν επίθεση σε όσους έκαναν το αυτονόητο και καταδίκασαν την εγκληματική και τρομοκρατική ενέργειά τους.

Ανάμεσα σε άλλα, οι συντάκτες του κειμένου σχολιάζουν τις δηλώσεις που έγιναν με αφορμή τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο, αναφέροντας:

«Αμέσως μετά την επίθεση στους χρυσαυγίτες, λες και ήταν έτοιμες και γραμμένες προκαταβολικά, οι δηλώσεις περί προβοκάτσιας περίσσεψαν. Οι περισσότεροι πανικόβλητοι, ενέπλεκαν τα "σενάρια" για το "ποιος έκανε την επίθεση" και μιλούσαν για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών", "για πράκτορες", "προβοκάτορες" γενικώς, ακόμα και για τους ίδιους "τους χρυσαυγίτες" (!!!). Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος για την πολιτική και η τρικυμία στο κρανίο που σημειώθηκε, ήταν αναμενόμενο να φέρει τη γελοιοποίηση των συκοφαντών, κυρίως μετά την ανάληψη ευθύνης».

Διαβάστε επίσης:

«Παλιός» ο συντάκτης, «νέος» ο εκτελεστής

Έρευνα στην Κύπρο για τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής

Το δόλωμα της Αντιτρομοκρατικής, τα θαμμένα όπλα και το DNA...