ΕΛΛΑΔΑ

«Αστακός» το κέντρο της Αθήνας - Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις

«Αστακός» το κέντρο της Αθήνας - Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις

Απαγορεύονται σήμερα, από τις 08:00 μέχρι τις 19:00, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ.


Συγκεκριμένα, η απαγόρευση ισχύει για τους εξής δρόμους: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) - Ομήρου - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Κανάρη - Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) - Καψάλη - δεξιά Ηροδότου - αριστερά Υψηλάντου - δεξιά Γενναδίου - Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής - Β. Κωνσταντίνου - Β. Όλγας - Β. Αμαλίας - αριστερά Φιλελλήνων - αριστερά Μητροπόλεως - δεξιά Βουλής - δεξιά Κολοκοτρώνη - αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα έχουν προγραμματιστεί συλλαλητήρια για τη διαθεσιμότητα από την ΟΛΜΕ και την ΠΟΕ- ΟΤΑ με τη συμμετοχή και άλλων σωματείων εργαζομένων, στις 13:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος, και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τη Βουλή. Νωρίτερα, στις 10 το πρωί, εργατικά συνδικάτα έχουν προαναγγείλει συγκέντρωση για την ανεργία, στην Ομόνοια.