ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Πλάκωσε τη γυναίκα του στα χαστούκια – Έδειρε και αστυνομικό

Ρόδος: Πλάκωσε τη γυναίκα του στα χαστούκια – Έδειρε και αστυνομικό

Ιδιαίτερα οξύθυμος εμφανίστηκε ο 32χρονος Ροδίτης. Αρχικά χαστούκισε τη γυναίκα του και όταν εκείνη πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει, επιτέθηκε και στον αστυνομικό!

Ο άνδρας συνελήφθη τελικά από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου και χθες καταδικάστηκε από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε φυλάκιση 16 μηνών με αναστολή.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, όλα ξεκίνησαν προχθές περίπου στις 7 το απόγευμα όταν στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου εμφανίστηκε μία γυναίκα η οποία και κατήγγειλε ότι ο 32χρονος σύζυγός της την χαστούκισε και έκανε καταγγελία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Μετά από επικοινωνία που είχαν οι αστυνομικοί με τον 32χρονο, έφτασε στο αστυνομικό τμήμα μαινόμενος. Εκεί, την ώρα που τον ενημέρωνε ο αστυνομικός για την καταγγελία που είχε γίνει από την σύζυγο του, ο 32χρονος πετάχτηκε για να βγει από το δωμάτιο και να την βρει και ο 27χρονος αστυνομικός επιχείρησε να τον συγκρατήσει.

Τότε ο 32χρονος άρπαξε τον αστυνομικό από το λαιμό, και του έριξε δύο γροθιές μία στη μύτη και μία δεύτερη δίπλα από το μάτι του!

Ακολούθησε η σύλληψη του 32χρονου ο οποίος αφού διανυκτέρευσε στα κρατητήρια χθες βρέθηκε στο εδώλιο του Τριμελούς αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για απειλή, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ενώπιον του δικαστηρίου ο 32χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του. Εντούτοις κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή.

Διαβάστε επίσης:

Φιλιππιάδα: 33χρονος έβρισε και τραυμάτισε αστυνομικό