ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η γυναίκα που έκαψε το 2,5 χρόνων αγοράκι της (pics)

Αυτή είναι η γυναίκα που έκαψε το 2,5 χρόνων αγοράκι της (pics)

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτόνια από πρόθεση και μάλιστα με ενδεχόμενο δόλο, άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, σε βάρος του ζευγαριού που κατηγορείται ότι ζεμάτισε μέχρι θανάτου το μόλις 2,5 χρόνων αγοράκι της γυναίκας, που έφυγε από τη ζωή μετά από 8 ημέρες συνεχών βασανιστηρίων.

Το ζευγάρι από τη Βουλγαρία, πέρασε το απόγευμα την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, δεδομένου ότι το πόρισμα της νεκροψίας κατέδειξε ότι το αγγελούδι "έφυγε" από εγκαύματα πρώτου βαθμού που του προκάλεσαν η μητέρα του και ο ομοεθνής φίλος της.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα ισχυρίστηκε στις αρχές ότι έριχνε καυτό νερό στην πλάτη του νηπίου με το πρόσχημα ότι ήθελε να το βοηθήσει να... ενεργηθεί γιατί ήταν δυσκοίλιο σύμφωνα με το irakliolive.gr

210132

Το νεαρό ζευγάρι από τη Βουλγαρία αναμένεται να απολογηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή.

Εν τω μεταξύ σοκ προκαλεί το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αποκαλύπτει ότι το νήπιο, πέθανε από τα εγκαύματα πρώτου βαθμού που του προκάλεσαν η "μητέρα" του και ο φίλος της. Όπως όλα δείχνουν βούτυξαν το άτυχο αγοράκι μέσα σε κουβά με ζεματιστό νερό.

210127

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Έριχνε βραστό νερό στο αγοράκι της για 9 ημέρες

Φρίκη: Γονείς-τέρατα έκαψαν με βραστό νερό το 2,5 ετών παιδί τους