ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Έριχνε βραστό νερό στο αγοράκι της για 9 ημέρες

Κρήτη: Έριχνε βραστό νερό στο αγοράκι της για 9 ημέρες

Σοκαρισμένοι οι γιατροί με το θέαμα που αντίκρυσαν – Μητέρα και πατριός ισχυρίζονται πως του έριξαν καυτό νερό για να ενεργηθεί

Δε το χωρά ανθρώπου νους αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί στο χωριό Σκούρβουλα του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ενα αγοράκι μόλις 2,5 ετών πέθανε επειδή η μάνα του και ο πατριός του, του έριξαν καυτό νερό.

«Πάγωσαν» οι γιατροί με το θέαμα του νεκρού αγοριού

Το παιδί, νεκρό και παγωμένο, μετέφερε, σήμερα στις 07.45 το πρωί, η Βουλγάρα μητέρα του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαύματα στο σώμα του. Τα εγκαύματα πιθανολογείται ότι προκλήθηκαν πριν από ημέρες από καυτό νερό, ενώ το παιδί δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Οι γιατροί και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κατάλαβαν αμέσως οτι κάτι πολύ περίεργο είχε συμβεί, πως το παιδί βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια της μάνας και του πατριού και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Η μητέρα και ο σύντροφός της κρατούνται στο Α.Τ. Μοιρών ενώ ο ιατροδικαστής θα εξετάσει το άψυχο σώμα του παιδιού.

Έριχνε καυτό νερό στο αγοράκι της για 9 ημέρες

Σύμφωνα με το irakliolive.gr, η μητέρα παραδέχεται ότι έριχνε καυτό νερό στην πλάτη του παιδιού τουλάχιστον τις τελευταίες οκτώ μέρες. Όταν στην πλάτη του παιδιού προκλήθηκαν σοβαρά εγκαύματα η ίδια δεν το πήγε στο γιατρό αλλά, όπως είπε, του έβαζε αλοιφές στην πλάτη για να επουλωθούν τα τραύματα.

Ο φίλος, από την πλευρά του, ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι το παιδάκι σκόνταψε σε ένα κουβά με καυτό νερό έτσι κάηκε χωρίς μέχρις στιγμής οι αστυνομικοί να μπορούν να βγάλουν σαφές συμπέρασμα για όσα συνέβησαν.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: Γονείς-τέρατα έκαψαν με βραστό νερό το 2,5 ετών παιδί τους