ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 61χρονου για… 150 ευρώ!

Άγριος ξυλοδαρμός 61χρονου για… 150 ευρώ!

«Πάγωσαν» χθες το πρωί οι θαμώνες ενός καφενείου στην Ανδραβίδα όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα, αιμόφυρτος, φοβισμένος και πολύ ταλαιπωρημένος ένας 61χρονος, ο οποίος πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας, καλώντας σε βοήθεια. Ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο οποίο παρέμενε όλο το βράδυ, αβοήθητος και τραυματισμένος, περιμένοντας να ξημερώσει για να βρει βοήθεια.

Επιστρατεύοντας όλες του τις δυνάμεις ο 61χρονος βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο πρώτο καφενείο που βρήκε μπροστά του, ζητώντας να τον βοηθήσουν και εξηγώντας τι είχε συμβεί. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου και οι θαμώνες τηλεφώνησαν αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο καφενείο μην μπορώντας να πιστέψουν την εικόνα που αντίκριζαν. Ο 61χρονος ήταν άσχημα χτυπημένος ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του ήταν καλυμμένο, σύμφωνα με μαρτυρίες, με αίμα.

Με προσεκτικές κινήσεις οι αστυνομικοί επιβίβασαν τον άτυχο άνδρα στο περιπολικό και τον οδήγησαν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του ενώ τον υπέβαλαν και σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τα όσα εξιστόρησε στους αστυνομικούς, βρισκόταν στο κρεβάτι του όταν ξαφνικά δύο ή τρία άγνωστα άτομα εισέβαλαν στο δωμάτιό του και άρχισαν να τον χτυπούν ζητώντας να τους δώσει τα χρήματά του. Οι άγνωστοι συνέχισαν να χτυπούν τον 61χρονο ακόμα και όταν διαπίστωσαν ότι πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν σταμάτησαν πάρα μόνο όταν τους έδωσε όσα χρήματα είχε, 150 ευρώ.

Οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή ενώ ο 61χρονος παρέμενε μέχρι το πρωί, όπου και βγήκε να ζητήσει βοήθεια, αιμόφυρτος και αβοήθητος στο σπίτι του.

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Ήθελε να κάψει το δημαρχείο και τον αντιδήμαρχο επειδή...