ΕΛΛΑΔΑ

Παραγωγοί μοιράζουν φρούτα και λαχανικά στα διόδια των Αφιδνών

Παραγωγοί μοιράζουν φρούτα και λαχανικά στα διόδια των Αφιδνών

-Δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους

-Θα συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο για την Εργατική Πρωτομαγιά στο κέντρο της Αθήνας

Φρούτα και λαχανικά μοιράζουν από το πρωί δωρεάν στα διόδια των Αφιδνών παραγωγοί από τον Μαραθώνα και την Κρήτη.

Οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες στις λαϊκές αγορές αναμένεται να μοιράσουν στους διερχόμενους οδηγούς περισσότερο από 20 τόνους προϊόντων.

Οι παραγωγοί δήλωσαν στο Newsbomb.gr πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, ενώ θα συνεχίσουν τις ακτιβιστικές δράσεις με διάθεση των προϊόντων τους στους πολίτες.

Παράλληλα σήμερα θα συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο για την Εργατική Πρωτομαγιά στο κέντρο της Αθήνας.

Την Παρασκευή 2 Μαΐου, ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή, προγραμματίζεται διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κάνιγγος, και ώρα 10:30 π.μ. Το Σάββατο 3 Μαΐου οργανώνεται διανομή τροφίμων στον Περισσό, στην οδό Σαλαμίνος.

«Εφόσον δεν δέχονται τον διάλογο οι υπουργοί Ανάπτυξης, κ. Χατζηδάκης και κ. Σκορδάς, απευθυνόμαστε στον πρωθυπουργό της χώρας, κ. Σαμαρά και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Βενιζέλο, και ζητάμε συνάντηση μαζί τους για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί το νομοσχέδιο και οι διαλυτικές, για τις λαϊκές αγορές, διατάξεις τους. Βρισκόμαστε σε επαφή με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης κι έχουμε κλείσει ραντεβού με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους παραγωγοί και επαγγελματίες.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους πωλητές και παραγωγοί λαϊκών αγορών

Σκηνές χάους: Πολίτες γκρεμίζουν τους πάγκους για να πάρουν τρόφιμα