ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στη Ρόδο: «Με κλείδωσαν και με ανάγκασαν να κάνω σεξ με 15 άτομα»

ΣΟΚ στη Ρόδο: «Με κλείδωσαν και με ανάγκασαν να κάνω σεξ με 15 άτομα»

Στο εδώλιο τρία άτομα μετά την κατάθεση της 19χρονης γυναίκας - Το χρονικό της υπόθεσης και τα λόγια της κοπέλας που συγκλόνισαν το νησί

Με την υπόθεση μαστροπείας 19χρονης αλλοδαπής για την οποία κατηγορούνται δύο Ρουμάνοι ηλικίας 38 και 39 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 46χρονος Ρόδιος επιχειρηματίας πρόκειται να ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Ο 38χρονος αλλοδαπός είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2009 μαζί με 46χρονο Ρόδιο επιχειρηματία και μετά την απολογία τους είχαν κριθεί και οι δύο προσωρινά κρατούμενοι, ενώ ο 39χρονος επίσης Ρουμανικής καταγωγής που επίσης το όνομά του εμπλέκεται στην υπόθεση, είχε αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισής του κάθε 1η του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγύησης ποσού 3.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, όλα ξεκίνησαν για τους εμπλεκόμενους όταν στις 21 Αυγούστου 2009 εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η 19χρονη Ρουμάνα και κατήγγειλε πως ο 38χρονος συμπατριώτης της με την απειλή βίας την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια ο ίδιος ερχόταν σε συνεννόηση με τον 46χρονο, ο οποίος και την μετέφερε σε προκαθορισμένα ραντεβού με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση της έναντι διαφόρων χρηματικών ποσών.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του 38χρονου Ρουμάνου, όχι όμως και σε αυτή του 46χρονου σε βάρος του οποίου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης, όπως επίσης και για τον 39χρονο Ρουμανικής καταγωγής, μετά την κατάθεση στον ανακριτή της νεαρής κοπέλας, ενώ σε βάρος όλων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για μαστροπεία.

Πάντως η νεαρή κοπέλα στη κατάθεση της ενώπιον του ανακριτή Ρόδου ήταν «καταπέλτης» δηλώνοντας πως «αναγκάστηκε» να έρθει σε ερωτική επαφή με 15 άτομα κατά τη διάρκεια των λίγων ημερών στο νησί.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Ο παππούς παραβίασε το STOP – Δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε (pics)

Αγωνία στη Χαλκίδα: Σε σοβαρή κατάσταση 10χρονο κορίτσι ύστερα από τροχαίο

Συγκινούν οι μαθητές: Μαζεύουν χρήματα για φίλο τους που έχασε τον πατέρα του!

«Πάγωσε» η Λοκρίδα: Θρήνος για τον 18χρονο που «έσβησε» στην άσφαλτο

Τραγωδία στη Στυλίδα: Νεκρός ο αγρότης που είχε εγκλωβιστεί σε φρέζα

Θρήνος στη Νέα Αγχίαλο: Απαγχονίστηκε 26χρονος με σχοινί σε μάνδρα

Τραγωδία στην Κρήτη: Είδε τον άνδρα της να πεθαίνει μέσα στη θάλασσα

Πανηγυρική δικαίωση για τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών