ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινούν οι μαθητές: Μαζεύουν χρήματα για φίλο που έχασε τον πατέρα του!

Συγκινούν οι μαθητές: Μαζεύουν χρήματα για φίλο που έχασε τον πατέρα του!

Σε μία πανέμορφη και άκρως συγκινητική κίνηση που προκάλεσε θαυμασμό από την τοπική κοινωνία προχώρησαν οι μαθητές του Λυκείου Ρίου

Οι μαθητές διοργανώνουν εκδήλωση για τον συμμαθητή τους που τραυματίστηκε σοβαρά στο δυστύχημα που είχε σημειωθεί στη Ρίζα Ναυπακτίας και το οποίο είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

«Όταν έχεις τέτοιους φίλους, παίρνεις δύναμη για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ζωής και να ξεπερνάς τα εμπόδια, όποια και αν είναι αυτά, όσο μεγάλα και αν φαίνονται» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του 17χρονου, που πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τον πατέρα του. Ήταν το τροχαίο δυστύχημα στη Ρίζα Ναυπακτίας όπου ο 44χρονος Κώστας Τόκας χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο 17χρονος γιος του ήταν από πίσω στη μηχανή, συνεπιβάτης του, βαριά τραυματισμένος. Ο Ανδρέας, δίνοντας όλο αυτό το διάστημα την δική του μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή, βγήκε νικητής. Ξεπέρασε τον κίνδυνο και όσο περνούν οι μέρες και η υγεία του βελτιώνεται.

Οι συμμαθητές του στο ΓΕΛ του Ρίου όλες αυτές τις ημέρες ήταν δίπλα του, κρατώντας του το χέρι, δίνοντας του κουράγιο. Δεν μένουν όμως μόνο στην ηθική στήριξη.

Σήμερα Παρασκευή, τα παιδιά του Ρίου, οι συμμαθητές του και όχι μόνο, διοργανώνουν εκδήλωση στο κατάστημα «Παραθιν Αλος», στη παραλιακή, για να συγκεντρώσουν χρήματα, βοηθώντας οικονομικά την οικογένεια του Ανδρέα Τόκα που πλέον έχει μείνει χωρίς στήριγμα.

Διαβάστε επίσης:

«Πάγωσε» η Λοκρίδα: Θρήνος για τον 18χρονο που «έσβησε» στην άσφαλτο

Τραγωδία στη Στυλίδα: Νεκρός ο αγρότης που είχε εγκλωβιστεί σε φρέζα

Θρήνος στη Νέα Αγχίαλο: Απαγχονίστηκε 26χρονος με σχοινί σε μάνδρα

Τραγωδία στην Κρήτη: Είδε τον άνδρα της να πεθαίνει μέσα στη θάλασσα

Πανηγυρική δικαίωση για τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών