ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Ήρθε στην Κρήτη για να… αυτοκτονήσει

Απίστευτο: Ήρθε στην Κρήτη για να… αυτοκτονήσει

Όντας απογοητευμένος από τη ζωή του επιχείρησε να βάλει τέλος

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, ο 18χρονος Ολλανδός τουρίστας επιχείρησε να αυτοκτονήσει νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο που διαμένει με έναν φίλο του, επίσης Ολλανδό.

Ο τελευταίος δεν είχε αντιληφθεί τίποτα και κατάλαβε ότι ο φίλος του πήδηξε στο κενό, αφού ήταν πλέον αργά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, οι δύο φίλοι είχαν έρθει πριν από λίγες ημέρες και σχεδίαζαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Το βράδυ της Πέμπτης βγήκαν για διασκέδαση στα μπαράκια της Χερσονήσου και επέστρεψαν στις 6 το πρωί. Όπως είπε ο φίλος του παραλίγο αυτόχειρα, «ήπιαν μερικές μπύρες ο καθένας και επέστρεψαν στη συνέχεια στο δωμάτιό τους». Γύρω στις 8.30 το πρωί όλο το ξενοδοχείο σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές του ιδιοκτήτη του, που ήταν ο πρώτος που είδε τον 18χρονο να είναι κρεμασμένος στο μπαλκόνι και να απειλεί ότι θα πηδήξει. Ο νεαρός αλλοδαπός, έλεγε ότι θέλει να σκοτωθεί διότι «είναι άχρηστος, δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του και είναι απογοητευμένος».

Παρά τις εκκλήσεις των αυτοπτών μαρτύρων, ο νεαρός τελικά έπεσε, ευτυχώς όμως η πτώση του στον πρώτο όροφο μιας διπλανής οικοδομής δεν του στοίχισε τη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Προσπάθησε να πνιγεί δύο φορές – Τον έσωσαν τελευταία στιγμή

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας: Με βροχές και καταιγίδες μας μπαίνει ο Ιούνιος

Τραγωδία στα Χανιά: 20χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από λεπτοσπείρωση