Νέες επιχειρήσεις ετοιμάζουν οι ελληνικές Αρχές για την εξάρθρωση του καρτέλ

Newsbomb

Νέες έρευνες και επιχειρήσεις για την πλήρη εξάρθρωση του καρτέλ της ηρωίνης, το οποίο φαίνεται πλέον από τα στοιχεία πως ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς ο ένας τόνος του λευκού θανάτου προορίζονταν για τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, αλλά και με την τεχνολογία του σούπερ κοριού τις ΕΛ.ΑΣ οι Λιμενικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα ενός κινητού στην περιοχή τις Παλαιάς Φώκαιας και μάλιστα σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, το οποίο δέχθηκε το επίμαχο sms.

Χθες το βράδυ, άνδρες του Λιμενικού μπήκαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και διαπίστωσαν πως τρεις ένοικοι πολυτελών δωματίων, την ημέρα που διεξήχθη η μεγάλη επιχείρηση σε Φιλοθέη και Κορωπί, έφυγαν από το ξενοδοχείο παίρνοντας μαζί τους μόνο τα προσωπικά τους έγγραφα και τα κινητά τους τηλέφωνα, αφήνοντας πίσω τους το σύνολο των αποσκευών τους.

Τέλος, εισβολή πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, σε πολυτελή κατοικία τις Ν. Μάκρης, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό από τις Λιμενικές Αρχές ποιος διέμενε στην μονοκατοικία και τι βρέθηκε στο εσωτερικό της.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο εφοπλιστής της Φιλοθέης με τα ναρκωτικά (pics)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved