ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι για την ηρωίνη-Τι είπαν για τα ευρήματα

Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι για την ηρωίνη-Τι είπαν για τα ευρήματα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα Πειραιά, ο 40χρονος εφοπλιστής Ευθύμης Γιαννουσάκης, η πρώην σύζυγός του και ο σύντροφός της, οι οποίοι φέρονται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση με τη μεγάλη ποσότητα της ηρωίνης, που εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη, στη βίλα της Φιλοθέης και σε αποθήκη στο Κορωπί.

"Αν ήθελα να αποθηκεύσω ναρκωτικά θα τα πήγαινα στη Λεωφόρο Θηβών που έχω άδεια γραφεία. Δεν θα τα έβαζα εκεί όπου μένει το παιδί μου» δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 40χρονος εφοπλιστής, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του ενός και πλέον τόνου ηρωίνης που εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού σε αποθήκη στο Κορωπί και σε γκαράζ έπαυλης στη Φιλοθέη.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά και οι πέντε Τούρκοι υπήκοοι που φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση. Την Παρασκευή, επίσης, αναμένεται να απολογηθεί και ένας Αλβανός υπήκοος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ασφάλεια του Λιμενικού και κρατείται.

Διαβάστε επίσης:

Στον ανακριτή ο εφοπλιστής και οι άλλοι 4 Έλληνες για το κύκλωμα ηρωίνης