ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκαν άλλα επτά άτομα για την υπόθεση της ηρωίνης

Προφυλακίστηκαν άλλα επτά άτομα για την υπόθεση της ηρωίνης

Προφυλακιστέα κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τα επτά άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, των εννιακοσίων ογδόντα έξι κιλών και εξακοσίων γραμμαρίων (986,6 κιλών) που μεταφέρθηκε με το δεξαμενόπλοιο «Noor one» στη χώρα μας και εντοπίστηκε σε άλλη επιχείρηση του Λιμενικού στο Κορωπί σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες.

Πρόκειται για τα υπόλοιπα πέντε μέλη του πληρώματος του «Noor one», τέσσερις ναύτες και τον 42χρονο πλοίαρχο, όλοι τους Ινδοί υπήκοοι. Επίσης ένας 41χρονος Τούρκος υπήκοος με βελγικό διαβατήριο και η 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως διαχειρίστρια του πλοίου.

Για την ίδια επίσης υπόθεση κρίθηκαν χθες προφυλακιστέα άλλα επτά άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 47χρονος Ιρανός που φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση και ένας 32χρονος αλουμινοκατασκευαστής.

Χθες ολοκληρώθηκε η απάντληση των 18 τόνων λαθραίων καυσίμων από το πλοίο «Νoor One» και αναμένεται να υπάρξει έλεγχος στα αμπάρια του πλοίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες ποσότητες ηρωίνης σε κρύπτες.

Διαβάστε επίσης:

Καρτέλ ηρωίνης: Συνεχίζονται οι απολογίες του πληρώματος του «Noor one»

Καρτέλ ηρωίνης: Αρνείται εμπλοκή ο 32χρονος Έλληνας

Ντοκουμέντο για τη δράση του καρτέλ ναρκωτικών

Δείτε το εσωτερικό της βίλας που έκρυβαν τον έναν τόνο ηρωίνης (vid)

Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για το καρτέλ της ηρωίνης

Στον Αιμίλιο Κοτσώνη ανήκε το NOOR ONE;