ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στο Εφετείο κατά την άφιξη Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού (pics-vid)

Ένταση στο Εφετείο κατά την άφιξη Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού (pics-vid)

Ένταση μεταξύ Χρυσαυγιτών και αστυνομικών σημειώθηκε έξω από το Εφετείο Αθηνών, κατά την άφιξη των προφυλακισμένων Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν πως δύο φωτορεπόρτερ, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα, δέχθηκαν επίθεση από άτομα που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ομάδα Χρυσαυγιτών πέταξε κάτω τη γυναίκα και της χτυπούσε το κεφάλι.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν η κλούβα που μετέφερε στο Εφετείο τους κατηγορούμενους έφθασε στη Λ. Αλεξάνδρας.Οι συγκεντρωμένοι φωνάζοντας συνθήματα προσπάθησαν να πλησιάσουν τον αρχηγό τους με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τους απωθήσουν χρησιμοποιώντας φωτοβολίδες κρότου λάμψης και χημικά.

Λίγο μετά τις 12:00 ολοκληρώθηκαν οι συμπληρωματικές απολογίες του Γενικού Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματος, Χρήστου Παππά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του βουλευτή Γιάννη Λαγού.

Υπενθυμίζεται, ότι και οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Εν τω μεταξύ μεταξύ, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος έλαβαν χθες προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες Μιχαλολιάκου και Παππά

Διακοπές ρεύματος: Τα δικαστήρια αποφασίζουν για την απεργία της ΓΕΝΟΠ

Βάσεις 2014: Πού ανεβαίνουν και πού πέφτουν