ΕΛΛΑΔΑ

Aegean Airlines: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους πελάτες της λόγω καθυστερήσεων

Aegean Airlines: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους πελάτες της λόγω καθυστερήσεων

Πληθαίνουν οι καταγγελίες πελατών της Aegean Airlines, καθώς παραμένουν τα προβλήματα στην "καρδιά" της τουριστικής περιόδου - Τι κάνει η ΥΠΑ;

Ανησυχητικές είναι πλέον οι διαστάσεις που λαμβάνει το φαινόμενο των καθυστερήσεων στις πτήσεις της Aegean, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση οι Ελληνες και οι ξένοι πελάτες της εταιρίας.

Στην "καρδιά" του καλοκαιριού και με τη χώρα μας να διανύει την καλύτερη τουριστική περίοδο των τελευταίων ετών, παρατηρούνται νέα κρούσματα καθυστερήσεων από την αεροπορική εταιρία Aegean, τα οποία οδηγούν σε μια σταθερή ταλαιπωρία των πελατών της.

Οι καταγγελίες πληθαίνουν καθημερινά και φαίνεται ότι η Aegean αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της απόλυτης προσαρμογής του προγράμματος των πτήσεών της και τις ανάγκες κάλυψης των υποχρώσεων που της έχουν γνωστοποιηθεί.

Μάλιστα, κατά το παρελθόν υπήρξαν καταγγελίες ακόμα και για παραβίαση του προγραμματισμού πτήσεων, με προσθήκη πτήσεων σε ώρες που η εταιρία η Aegean δεν έχει εξασφαλίσει θέσεις σε αεροδρόμιο της Ελλάδας, προκειμένου να παρκάρουν τα αεροπλάνα της και να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Τα προβλήματα, μάλιστα, παρατηρούνται -κυρίως- στις βραδινές πτήσεις της Aegean, ενώ και σήμερα αρκετές από τις πτήσεις της εταιρίας αναχώρησαν με καθυστέρηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι αρμόδιες αρχές ελέγχου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας οφείλουν να αναλάβουν δράση και να παρέμβουν ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι Έλληνες και οι ξένοι πελάτες της Aegean.

Σημειώνεται ότι ο προγραμματισμός των πτήσεων είναι δεδομένος και πραγματοποιείται στην αρχή της περιόδου, ενώ υπεύθυνη για την τήρησή του και την επιβολή κυρώσεων είναι η ΥΠΑ.

Το ερώτημα που γεννάται και στο οποίο θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις και από τις δύο πλευρές είναι το ποιος δίνει το δικαίωμα στην Aegean να ταλαιπωρεί τόσους πελάτες της.

Γιατί δεν παρεμβαίνουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί;

Για τις δικές σας καταγγελίες σχετικά με τυχόν αντιμετώπιση προβλημάτων στις πτήσεις σας πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης:

«Ρύθμιση - σκάνδαλο» υπέρ... Υγείας των «βαρόνων» των Media

Ενιαίος Φόρος Ακινήτων: Ποιοι απαλλάσσονται από τον φόρο