ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Κορώνη: 6χρονη είδε τον πατέρα της να πνίγεται

ΣΟΚ στην Κορώνη: 6χρονη είδε τον πατέρα της να πνίγεται

Μόνο του σε ακυβέρνητο φουσκωτό σκάφος στην Κορώνη Μεσσηνίας βρέθηκε ένα εξάχρονο κορίτσι όταν ο 50χρονος πατέρας του πνίγηκε στην περιοχή Περούλια.

Ειδικότερα, η Λιμενική Αρχή Κορώνης ενημερώθηκε για τον εντοπισμό πτώματος αγνώστου άνδρα στην περιοχή «Περούλια» Κορώνης Μεσσηνίας, από διερχόμενο σκάφος το οποίο και ανασύρθηκε στην ακτή.

Παράλληλα, οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε αποπλεύσει από την παραλία με ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο κορίτσι.

Στην περιοχή έσπευσε άμεσα πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες. Τελικά το σκάφος με την ανήλικη, η οποία είναι καλά στην υγεία της αν και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, εντοπίστηκε στην περιοχή «ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ» Κορώνης από λουόμενους.

Το ανήλικο κορίτσι, ηλικίας έξι ετών, παρελήφθη από οικείους της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους.

Η σορός, αναγνωρίσθηκε από συγγενείς του άτυχου άντρα ενώ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης.

Διαβάστε επίσης:

Βαριές καμπάνες για τα ανασφάλιστα ΙΧ - Aκόμη και φυλάκιση

Αμφίπολη: Έχει βάση το σενάριο για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Repubblica: Ζάκυνθος, το «χρωματιστό» νησί του Ιονίου